Kevään ensimmäinen yhteishaku keskiviikkona 8. tammikuuta, jolloin haussa ovat korkeakoulujen vieraskieliset koulutukset. Hakeminen tapahtuu osoitteessa www.studyinfo.fi. Haku kestää 22.1. saakka.

Vaasan ammattikorkeakoulussa VAMKissa on mahdollisuus opiskella kahdessa englanninkielisessä koulutuksessa. Neljä vuotta kestävä Information Technology -koulutus antaa valmiuksia teollisuuden ja elinkeinoelämän tietoteknisiin tehtäviin. International Business (IB) -koulutuksessa paneudutaan kansainvälisen markkinoinnin ja - johtamisen sekä ulkomaankaupan tehtäviin. IB-opinnot kestävät 3,5 vuotta.

– Englanninkieliset koulutukset antavat saman pätevyyden kuin vastaavat suomenkieliset koulutukset. Samalla kielitaito kehittyy, ja kansainvälinen ympäristö tulee tutuksi jo opiskeluaikana. Molemmat ovat sellaisia valttikortteja, joille on käyttöä Vaasan kansainvälisessä yrityselämässä, kertoo Juha Vierola VAMKin hakijapalveluista.

Kansainvälisyys sekä monikielisyys ja -kulttuurisuus ovat kiinteä osa VAMKin opetusta ja arkipäivää. Vuosittain VAMKissa opiskelee noin 400 ulkomaalaista opiskelijaa 44 eri maasta, vastaavasti ulkomaille vaihto-opiskeluun tai työharjoitteluun lähtee noin 120 opiskelijaa.

TIEDOTE_En-haku-alkaa2020_www.jpg

Kevään yhteishaku

Keväällä korkeakouluihin järjestetään kaksi yhteishakua. Ensimmäisenä haussa (8.1. - 22.1.2020) haetaan vieraskielisiin koulutuksiin ja toisessa kevään yhteishaussa (18.3.–1.4.2020) pääasiassa suomenkielisiin koulutuksiin.

Hakukelpoisuutena VAMKin vieraskielisiin koulutuksiin on lukion oppimäärä, ylioppilastutkinto, toisen asteen ammatillinen koulutus tai näitä vastaava ulkomainen tutkinto sekä riittävä englannin kielen taito. Opinnot käynnistyvät syyskuun alussa 2020.

Hakukokeet

International Business: 1.4.2020
Information Technology: 2.4.2020

Julkaistu 08.01.2020.

Takaisin