Haemme rehtoria/toimitusjohtajaa

Haemme rehtoria/toimitusjohtajaa ammattikorkeakoulun toimintaa johtamaan

Oletko yhteistyöhenkinen tuloksentekijä? Tule kehittämään toimintatapojamme ja palveluitamme. Innovatiivinen aluekehitys, vankka energiaklusteri ja yhteen hiileen puhaltava korkeakoulukampuksemme odottavat Sinua!

Rehtori/Toimitusjohtaja vastaa ammattikorkeakoulumme toiminnan johtamisesta, kehittämisestä ja tuloksellisuudesta sekä strategisten tavoitteiden saavuttamisesta hallituksen linjausten mukaisesti. Pääset toiminnallistamaan uutta strategiaa ja kehittämään organisaatiotamme. Kehittämishankkeet, uudistavan ja soveltavan tutkimustoiminnan tukeminen ja asiakaslähtöisyyden varmistaminen ovat toimintasi ytimessä. Hyvin menestyvä ammattikorkeakoulumme ja sen korkealaatuinen opetus palvelevat sekä työelämää että aluekehitystä edistävää elinkeinorakennetta. Ohjaat johtoryhmääsi jatkuvan kehittymisen ja uudistumisen tiellä. Olet hallituksen kumppani ja strategisen tahtotilan läpiviejä.

Tarkemmat tiedot ja hakemukset: https://www.mercuriurval.com/fi-fi/opportunity/?jobadid=61234&refno=FI-14902

Hakemukset on toimitettava 21.2.2020 mennessä.

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Christina Knookala (p. 040 5565 011) tai yksikön johtaja / ma. rehtori Jorma Tuominen (p. 040 5827 623) sekä Mercuri Urvalilta Petra Naavalinna (p. 040 5191 448).


Avoimet työhakemukset

Avoimen työhakemuksen voi lähettää hallintojohtaja Leena Vilkunalle: leena.vilkuna@vamk.fi