Mitä jos pääsisit ohituskaistaa pitkin käsiksi Suomen mielenkiintoisimpaan työelämään? Jo opiskeluaikana?

  Vaasan seudulla sijaitsee Suomen suurin energiateknologian keskittymä, jonka kanssa VAMK tekee tiivistä yhteistyötä. Esimerkiksi kurssitarjonta on hiottu yhdessä paikallisen yrityselämän kanssa:  pääsetkin kartuttamaan työelämässä tarvittavia taitoja jo opiskeluaikana opintoihin kuuluvissa yritysprojekteissa ja työharjoitteluissa.

  Hanki työkokemusta Suomen johtavista yrityksistä, jo opiskeluaikana, ja harppaa jonon ohi työelämään!

  Vielä ehdit hakea 2.-20.7.

  VAMKiin voit hakea vielä heinäkuussa 2.-20.7.2018 opiskelemaan tekniikkaa tai tietojenkäsittelyä päiväopintoina. Hakemuksen voi täyttää hakuaikana osoitteessa opintopolku.fi. Koulutukset alkavat 31.8.2018.

  Tutustu lisähaussa oleviin koulutuksiimme:

  Insinööri (AMK)

  Tradenomi (AMK)

  Tekniikan lisähaun valintakoe

  Tekniikan lisähaun valintakoe järjestetään keskiviikkona 15.8.2018 klo 9.30 alkaen, osoitteessa Wolffintie 30. Valintakoe on 3-4 tuntia kestävä kirjallinen koe. Siinä mitataan opiskeluvalmiuksia ja soveltuvuutta teknilliselle alalle (loogista päättelykykyä sekä matematiikan ja fysiikan/kemian perusosaamista). Kokeesta on saatava vähintään 10 pistettä. Koe on yhteinen pohjakoulutuksesta riippumatta. Valintakokeessa ei saa käyttää laskinta.

  Ennakkomateriaali julkaistaan osoitteessa teliennakko.metropolia.fi/. Aikaisempia vuosien tekniikan alan valintakokeita harjoittelua varten löytyy osoitteesta: http://www.metropolia.fi/haku/nain-haet/tekniikan-vanhoja-valintakoetehtavia/.

  Tietojenkäsittelyn lisähaun valintakoe

  Tietojenkäsittelyn lisähaun valintakoe järjestetään VAMKissa torstaina 2.8.2018 klo 12.00 alkaen, osoitteessa Wolffintie 30. Koe arvostellaan asteikolla 0-40p, minimi 12p.

  Tietojenkäsittelyn lisähaun kokeessa (VAMK:ssa) ei ole ennakkomateriaalia.

  HUOM!
  Lisähaussa ei ole valintakoeyhteistyötä, eli koetulokset ovat AMK-kohtaisia. Lisähaun valintakokeisiin ei lähetetä erillistä kutsua!