Haun tulokset ovat nähtävillä kaikkien hakijoiden osalta Oma Opintopolku -palvelussa. Valinnan tulos on näkyvillä heti, kun valintaesitys on julkaistu korkeakoulussa.

  Yhteishaussa hakijalle tarjotaan yhtä korkeakoulupaikkaa, mahdollisimman korkealta hakutoiveelta. Jos tulet hyväksytyksi haussa jollekin valitsemistasi hakukohteista, et voi tulla enää hyväksytyksi tätä alemmalle hakutoiveelle.

  Oma Opintopolussa hakija voi vahvistaa opiskelupaikan sitovasti tai jäädä jonottamaan ylempiä hakukohteita (ehdollinen paikan vastaanotto).

  Varasijalta voit tulla hyväksytyksi vapautuville paikoille, mikäli aiemmin hyväksytyt eivät ota opiskelupaikkaa vastaan, ilmoittautuvat poissaolevaksi tai tulevat hyväksytyksi ylemmille hakukohteilleen. Huomioithan, että kaikissa hakukohteissa varasijatäyttöä ei ole käytössä tai sitä on voitu rajoittaa.

  Opiskelupaikan vahvistamisen jälkeen hyväksytyn hakijan tulee ilmoittautua lukuvuodelle  läsnä- tai poissaolevaksi OILI-palvelussa. Ilmoittautumislomakkeelle kirjautuminen tapahtuu Oma Opintopolku -palvelun kautta.

  Ensimmäisen lukuvuoden poissaoloa on rajoitettu ja poissaolo on mahdollista vain lakisääteisistä syistä.

  Uusille opiskelijoille tarkoitetut tiedot löytyvät kootusti VAMK:n opiskeluportaalista.

  • Kevään 2019 yhteishaun tulokset julkaistaan viimeistään 28.6.2019. Paikka on vahvistettava 8.7.2019 klo 15.00 mennessä.