Verkko-opinnot

  Verkko-opintoja voit katsoa vapaasti valittavien opintojen taulukosta. Opinnot, joissa on ruksi sarakkeessa "virtuaalinen opinto" ovat verkko-opintoja. Koulutusten opetussuunnitelmiin sisältyvistä verkko-opinnoista voit kysyä avoimen ammattikorkeakoulun suunnittelijalta.

  Tulossa olevia verkko-opintoja:

  • SXV0089 Suru 2 op (syyskuu-joukukuu ) Ilmoittautuminen alkaa 8.8. klo 9.00
  • SXV0094 Pelko 2 op (syyskuu-joulukuu) Ilmoittautuminen alkaa 8.8. klo 9.00

  Matematiikan verkko-opintoihin (itseopiskeluna) voi tulla mukaan koska vain ja materiaaliin voi perehtyä itsenäisesti, mutta opintojen tenttiminen on mahdollista ainoastaan seuraavina viikkoina: viikot 44 ja 51 syyslukukaudella sekä viikot 11 ja 19 kevätlukukaudella.

  Lukuvuoden 2018-2019 osalta opintoja (alla mainittuina verkkototeutuksina) tarjotaan vasta kevätlukukaudella.

  Seuraavat verkko-opintojaksot pyörivät non-stoppina, eli opintoihin voi tulla mukaan joustavasti ja suorittaa opintojaksot itsenäisesti. Opettaja arvioi tehtäviä pääsääntöisesti kerran kuussa. Kuukauden loppuun mennessä palautetut työt arvioidaan aina seuraavan kuun puolivälissä.

  • SXV0050 Positiivinen psykologia 3 op

  Ylempi AMK -tutkintotasoisia verkko-opintoja (non-stop). HUOM: Opettaja virkavapaalla syyskuu 2018-helmikuu 2019. Tällä aikavälillä ei ole töiden arviointia!

  • SYS3003 Positiivinen psykologia ja johtaminen 2 op
  • SYS3004 Työhyvinvoinnin johtaminen 2 op
  • SYS3006 Työhyvinvoinnin johtaminen 3 op

  Työhyvinvoinnin johtaminen -opintojaksot ovat sisällöltään samat. Vain laajuus on eri.

   

  Ilmoittautuminen opintojaksoille avoimen AMK:n ilmoittautumislomakkeella. (Muut avoin AMK -opinnot lomake, jos et ole ennen opiskellut VAMK:n avoimessa tai jatkavien opiskelijoiden lomake, jos jo olet VAMK:n avoimen AMK:n opiskelija. Vuosimaksun maksavat opiskelijat voivat ilmoittautua opintoihin suoraan Winhassa).

  Non-stop opinnot: Opiskelijalle lähetetään aloitusinfoviesti pääsääntöisesti viikon kuluttua ilmoittautumisesta  Loma-aikoina voi ilmoittautumisen käsittelyssä olla viivettä.

  Muut verkko-opinnot: Opiskelijalle lähetetään aloitusinfo noin viikkoa ennen opintojakson alkamista.