Avoimen AMK:n opintoihin ilmoittaudutaan ennen opintojen alkamista käyttämällä jotakin seuraavista sähköisistä lomakkeista:

  Ilmoittautumislomakkeiden täyttämisessä ei tarvita todistusarvosanoja.

  Polkuopinnot Syksy 2019 : Käytä tätä lomaketta, kun haluat ilmoittautua syksyllä 2019 alkaviin  polkuopintoihin. Lomake aukeaa 14.8.2019 klo 9.00. Hakuaika päättyy 21.8.2019 klo 15.00.

  Huom! Ei mukana sote-alan kohteita

  Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

  Muut Avoin AMK -opinnot : Uusi opiskelija: Käytä tätä lomaketta kun haluat ilmoittautua muihin kuin polkuopintoihin (verkko-opinnot, yksittäiset opintojaksot, YAMK-yhteistyörengas ja VAMIA-väylä).

  HUOM ! Sote-alan verkko-opintojen suorittamisaika on päättynyt 31.5.2019

  Kesken jääneet tutkinto-opinnot : Jos tutkinto-opintosi VAMK:ssa ovat jääneet kesken ja haluat suorittaa tutkinnostasi puuttuvia opintoja, käytä tätä lomaketta ilmoittautuaksesi avoimen AMK:n opiskelijaksi.

  Jatkavat opiskelijat : Käytä tätä lomaketta ilmoittautuaksesi uusille opintojaksoille, jos jo olet opiskelijana Vaasan ammattikorkeakoulun avoimessa ammattikorkeakoulussa. Myös mikäli opintosi avoimessa jatkuvat seuraavalla lukuvuodelle, voit ilmoittautua läsnäolevaksi tällä lomakkeella. HUOM: mikäli olet valinnut opintojaksokohtaisen maksun, sinun on aina ilmoitettava tällä lomakkeella uudet opintojaksosi.