Avoimen AMK:n opintoihin ilmoittaudutaan ennen opintojen alkamista käyttämällä jotakin seuraavista sähköisistä lomakkeista:

  Ilmoittautumislomakkeiden täyttämisessä ei tarvita todistusarvosanoja.

  Polkuopinnot Kevät 2019 : Käytä tätä lomaketta, kun haluat ilmoittautua tammikuussa alkaviin  polkuopintoihin. Lomake aukeaa maanantaina 3.12. klo 9.00.

  Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. HUOM: Sosiaali- ja terveysalan polkuopintoihin ilmoittautuneista kutsutaan ilmoittautumisjärjestyksen perusteella haastatteluun polkuopiskelupaikkoja vastaava määrä henkilöitä per koulutus. Haastattelut pidetään 12.12. klo 9-12. Haastatteluaikaa ei ole mahdollista muuttaa! Ota haastatteluun mukaasi viimeisin koulutodistuksesi tai opintosuoritusote.

  Muut Avoin AMK -opinnot : Uusi opiskelija: Käytä tätä lomaketta kun haluat ilmoittautua muihin kuin polkuopintoihin (verkko-opinnot, yksittäiset opintojaksot, YAMK-yhteistyörengas ja VAMIA-väylä).

  Kesken jääneet tutkinto-opinnot : Jos tutkinto-opintosi VAMK:ssa ovat jääneet kesken ja haluat suorittaa tutkinnostasi puuttuvia opintoja, käytä tätä lomaketta ilmoittautuaksesi avoimen AMK:n opiskelijaksi.

  Jatkavat opiskelijat : Käytä tätä lomaketta ilmoittautuaksesi uusille opintojaksoille, jos jo olet opiskelijana Vaasan ammattikorkeakoulun avoimessa ammattikorkeakoulussa. Myös mikäli opintosi avoimessa jatkuvat seuraavalla lukuvuodelle, voit ilmoittautua läsnäolevaksi tällä lomakkeella. HUOM: mikäli olet valinnut opintojaksokohtaisen maksun, sinun on aina ilmoitettava tällä lomakkeella uudet opintojaksosi.