Sosiaali- ja terveysalan polkuopinnot

    Tammikuussa 2019 alkavat alla mainitut sosiaali- ja terveysalan yksikön polkuopinnot. Polkuopinnot koostuvat pääsääntöisesti ensimmäisen vuoden opinnoista. Polkuopintolinkeistä pääset kyseisen koulutuksen opetussuunnitelmaan, josta näet koko tutkinnon rakenteen sekä kaikki ko. koulutukseen sisältyvät opinnot. Ensimmäisen vuoden opinnot ovat listattuna sarakkeessa Lukuvuosi 1. Lukuvuotta ilmaisevassa sarakkeessa oleva numero kertoo opintojakson laajuuden opintopisteinä.

    Polkuopinnot suositellaan aloitettavaksi opintojen alusta alkaen, koska useat opintojaksot ovat kiinteässä yhteydessä toisiinsa. Polkuopintopaikkoja on myös vain muutama/koulutus, joten myöhemmin ilmoittautuvalle ei yleensä löydy paikkoja. Kannattaa olla ripeä ilmoittautumisessa, sillä paikat menevät nopeasti.

    Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 3.12. klo 9.00. Lomake löytyy ilmoittautumissivulta.

    TAMMIKUUSSA 2019 ALKAVAT POLKUOPINNOT

    Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutukseen ilmoittautuneista kutsutaan ilmoittautumisjärjestyksen perusteella haastatteluun polkuopiskelupaikkoja vastaava määrä henkilöitä per koulutus. Haastattelut pidetään 12.12. klo 9-12. Haastatteluaikaa ei ole mahdollista muuttaa! Ota haastatteluun mukaasi viimeisin koulutodistuksesi tai opintosuoritusote.