Become a part of our expertise

VAMK is an international UAS with 3,300 students, famous for its community spirit. Our aim is to bring together the best employers and the professionals of the future.

Find out more about our recruitment process:

Anna Sjöholm, Specialist, HR Services: 0207 663 368 / first name.surname@vamk.fi

Open positions

Työnantaja: Vaasan ammattikorkeakoulu

Työsuhteen alku: 15.9.2022

Haku päättyy: 8.8.2022 23:59

Tehtävän ala: Taloushallinto

Vakinainen kokoaikatyö, sijainti Vaasa

Lue lisää ja hae Kuntarekryssä

Lue hakuilmoitus: Talouspäällikkö

Haemme Vaasan ammattikorkeakouluun talouspäällikköä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Toivottu aloitusajankohta 15.9.

Talouspäällikkönä suunnitelet, analysoit, kehität ja ohjaat Vaasan ammattikorkeakoulun yksiköiden taloutta sekä koko osakeyhtiön talousprosesseja yhteistyössä yksiköiden johtajien kanssa. Tehtävässä raportoit suoraan hallinto- ja talousjohtajalle, joka toimii lähiesihenkilönäsi. Yhdessä yksiköiden johtajien kanssa kehität talouden ennustettavuutta ja kestävää taloudenhoitoa, sekä tuet yksiköitä priorisoinneissa ja päätöksenteossa. Raportoit säännöllisesti johtoryhmälle ja tarvittaessa osakeyhtiön hallitukselle.

Tarjoamme sinulle inspiroivat, vastuulliset ja kehitysmahdollisuuksia sisältävät työtehtävät. Vastaat esihenkilönä taloustiimistäsi, johon kuuluu talousasiantuntija ja kaksi talousassistenttia. Kirjanpito- ja palkkapalvelut on ulkoistettu.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävät. Tehtävänäsi on kehittää taloushallintoa ja sen digitalisointia. Talouspäällikkönä vastaat talousarvion ja tilinpäätöksen laadinnasta, talouden seurannasta, rahoituksen suunnittelusta sekä talousraportoinnin ja ennakoivan taloustiedon tuottamisesta päätöksenteon tueksi. Talouspäällikkönä vastaat myös vakuutuksista, verotuksesta, sisäisestä valvonnasta ja riskien hallinnasta.

Edellytämme sinulta taloushallintoon painottuvaa kaupallista ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta ja ymmärrystä taloushallinnon prosesseista niin ulkoisen kuin sisäisen laskennan parista. Tämän lisäksi odotamme myös esihenkilökokemusta, joka auttaa sinua onnistumaan tehtävässä.

Toivomme, että sinulla on erinomaiset kommunikaatio-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä hyvä paineensietokyky. Työskentelytyylisi on oma-aloitteinen, joustava ja vastuullinen. Työskentelet sujuvasti suomen kielellä ja viestit tarvitaessa sujuvasti myös englannin kielellä. Olet analyyttinen, joustava ja ongelmanratkaisukykyinen. Digitalisoituva taloushallinto on sinulle mahdollisuus! Toki tunnet erilaisia taloushallinnon järjestelmiä ja otat rohkeasti käyttöön uusia järjestelmiä.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kehittäjäroolin kehitysmyönteisessä työyhteisössämme. Suhtaudumme työn ja perhe-elämän sekä vapaa-ajan yhdistämiseen kannustavasti ja mahdollistamme joustavan etä- tai monipaikkatyöskentelyn. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin tarjoamalla mm. kattavat työterveyshuollon palvelut ja kannustamme oman osaamisen kehittämiseen.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Sopimuspalkka 5000 €. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hae tehtävää 8.8.2022 mennessä Kuntarekryssä. Liitteeksi CV ja linkki LinkedIn -profiiliisi. Haastattelut toteutetaan tarvittaessa etäyhteydellä 11.8. Toivottu aloitusajankohta 15.9.

Lue lisää ja hae Kuntarekryssä

Työnantaja: Vaasan ammattikorkeakoulu

Työsuhteen alku: 15.9.2022

Haku päättyy: 7.8.2022 23:59

Tehtävän ala: Muu hallinto- ja toimistotyö

Vakinainen kokoaikatyö, sijainti Vaasa

Lue lisää ja hae Kuntarekryssä

Lue hakuilmoitus: Digitaalisten palveluiden asiantuntija

Ovatko korkeakoulutuksen tuki ja kehittäminen ja digitaaliset palvelut sydäntäsi lähellä?

Haemme nyt toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen digitaalisten palveluiden asiantuntijaa. Tehtävänäsi on suunnitella, toteuttaa ja kehittää ammattikorkeakoulumme koko henkilöstölle tuki- ja ohjaustoimintaa liittyen opetuksen, ohjauksen, vuorovaikutuksen ja yhteiskehittämisen eri digitaalisiin palveluihin ja työvälineisiin. Toivottu aloitusaika on syyskuussa 2022.

Digitaalisten palveluiden asiantuntijana olet verkkopedagogiikan ja oppimiskeskeisen opetuksen suunnittelun ja toteutuksen moniosaaja. Kannustat ja johdattelet henkilökuntaamme hyödyntämään opetusteknologian mahdollisuuksia ja tuot myös uusinta tietoa teknologian opastus- ja ohjauskäytöstä ammattikorkeakouluumme. Vastaat myös hallinnollisten ohjelmien, kuten Teamsin käytön ohjauksesta ja koulutuksesta henkilökunnalle.

Työajastasi noin puolet kuluu valtakunnallisen Digivisio-hankkeen muutoskoordinattorin roolissa - pääset rakentamaan aivan uutta ajattelu- ja toimintakulttuuria korkeakouluyhteisöömme. Digivision kautta kytkeydyt valtakunnallisten muutoskoordinaattoreiden verkostoon, ja tähän sinulla on vahva tuki.

Liityt uuteen Opetuksen ja oppimisen palvelut yksikköömme. Samalla liityt monialaiseen ja opetuksen tuen ja kehittämisen asiantuntijaverkostoomme, jossa toimit yhteistyössä IT-palveluiden asiantuntijoiden, koulutuspäälliköiden ja opettajien vertaistukena toimivien mentoriopettajien kanssa. Edistämme yhdessä laadukasta ja joustavaa oppimiskeskeistä pedagogiikkaa, jossa digitaalisuudella on merkittävä rooli. Työhön liittyy myös osallistumista kansallisiin ja kansainvälisiin verkostoihin ja hanketyöhön.

Toivomme hakijalta:
- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (opettajan pedagogiset opinnot eduksi)
- Erinomaisia vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaitoja
- Ohjaus- ja opetuskokemusta
- Korkeakouluopetuksen- ja hallinnon digitaalisten työvälineiden tuntemusta (esim. Moodle, Zoom, Teams, Exam ja Howspace)
- Kokemusta verkko-opetuksen ja monimuoto-opetuksen suunnittelusta ja toteutuksesta
- Halua ja kykyä oppia uusia asioita
- Käyttäjälähtöistä, valmentavaa ja innostavaa työotetta
- Oma-aloitteisuutta, yhteistyötaitoja ja palvelualttiutta

Arvostamme lisäksi mm. oppimisanalytiikan, opetustilojen teknologian, digitaalisen saavutettavuuden, oppimismuotoilun, fasilitoinnin, sekä opetusvideoiden ja podcastien tuotantoon liittyvää osaamista.

Me tarjoamme sinulle sympaattisen, avoimen ja kehittyvän työyhteisön. Suhtaudumme työn ja perhe-elämän sekä vapaa-ajan yhdistämiseen kannustavasti ja mahdollistamme joustavan etä- tai monipaikkatyöskentelyn. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palkkaus muodostuu työehtosopimuksen vaativuusryhmän 4 mukaisesta palkkaluvusta, tehtäväkohtaisesta lisästä, sekä aiempaan työkokemukseesi perustuvasta kokemuslisästä. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hae tehtävää 7.8.2022 mennessä Kuntarekryssä. Liitteeksi CV ja linkki LinkedIn -profiiliisi. Haastattelut toteutetaan tarvittaessa etäyhteydellä 10.8. Toivottu aloitusajankohta syyskuussa 2022 tai sovitusti.

Mikäli mieleesi tulee kysyttävää tehtävästä tai meillä työskentelystä, ole yhteydessä koulutusjohtaja Sanna Eroseen.

Lue lisää ja hae Kuntarekryssä

Register for the VAMK Teacher Bank

Want to be part of training the talents of the future and try your skills in teaching? Sign up for the VAMK Teacher Bank!

Visiting lecturers are used for substitute needs in different training courses at VAMK, as well as part of the teaching of broader courses. In addition to teaching, the role of the visiting lecturer includes course planning and assessment. The hourly rate of salary is based on the level of training.

We require that you have at least a bachelor’s degree, and relevant expertise and knowledge of the course being taught. If necessary, we can also discuss teaching remotely.

In the upcoming period, we will need to recruit teachers, especially in the following fields:

  • Economics
  • Computer programming
  • Mental health nursing
  • Mathematical subjects
  • IT
  • Industrial and power plant electrical systems
  • Power electronics
  • Theory of Strength, Fundamentals and Advanced Knowledge (bachelor’s degree level)
  • PLC and cellular controllers (bachelor’s degree level)
  • Automation control systems (master’s degree level)

Please indicate in your application which specific courses you would be interested in teaching, and how long your application will be available.

Links to the application form (in Kuntarekry):

Teacher bank for Business Computing

Teacher bank for Health Care and Social Services

Teacher bank for Technology

Further information:

Jukka Niittykoski, jukka.niittykoski@vamk.fi, tel. 040 011 3956 (Business)

Riitta Häyry, riitta.hayry@vamk.fi, tel. 050 410 1418 (Healt Care and Social Services)

Riitta Niemelä, riitta.niemela@vamk.fi, tel. 020 7663 392 (Technology)

Seppo Mäkinen, seppo.makinen@vamk.fi, tel. 020 7663 388  (Technology)

Open job applications

Are you interested in working for us? You can submit an open job application by filling in the online job application form

Fill in the online application here

Further information:

Rector/CEO Kati Komulainen
Director Elina Martin

etunimi.sukunimi@vamk.fi