Jos olet aloittanut toisessa ammattikorkeakoulussa tutkintoon johtavat opinnot ja haluaisit vaihtaa VAMKiin, voit hakea siirtohaussa opiskelupaikan vaihtoa.

Joskus opiskelupaikan valinta ei mene nappiin tai elämäntilanne vaatii muuttoa

Mietitkö siirtohakua? Anna VAMKin yllättää positiivisesti!

VAMKista valmistuneilla on Suomen pienin työttömyysprosentti.

Toisinaan valmistumisen jälkeinen työllisyys voi mietityttää. Opiskelu on ollut hienoa, mutta entä sen jälkeen, kun on aika siirtyä työelämään? Onko hyvää, laadukasta työkokemusta kertynyt? Entä ovatko suhteet tuleviin työnantajiin jo rakennettu?

Ratkaisu voi löytyä siirtohausta. Se on hyvä vaihtoehto myös silloin, kun opiskelupaikka ei tunnukaan täysin omalta, tai elämäntilanne yksinkertaisesti vaatii muuttoa toiselle paikkakunnalle.

VAMK elää vahvassa symbioosissa alueen vilkkaan työelämän kanssa. Energiaklusteria on rakennettu jo yli 20 vuotta ja pohjoismaiden suurimpana alan keskittymänä se vetää jatkuvasti puoleensa yritystoimintaa. Opiskelijalle tämä tarkoittaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia opintojen aikana ja niiden jälkeen.

Nyt on taas se aika, kun voit hakea siirtoa meille:

Siirto-opiskelijaksi voidaan ottaa toisessa suomalaisessa korkeakoulussa kirjoilla oleva opiskelija, jolla on voimassa oleva opiskeluoikeus.

Hae opintopolussa

Tutustu koulutuksiimme:

Tekniikan ala

Liiketalouden ala

Sosiaali- ja terveysala

 

Lisätietoja

Lisätietoja siirrosta ja valintaperusteista voit kysyä Vaasan ammattikorkeakoulun hakijapalveluista hakijapalvelut@vamk.fi

Opinto-ohjaajat neuvovat koulutuksen sisältökysymyksiin liittyen:

Kalevi Ylinen (tekniikka)
Ritva Alaniemi (sosiaali- ja terveysala)Peter Smeds (liiketalous)


Näin siirtohaku toimii

Tutustu opiskelijan Vaasaan

Posted on 10/30/2020.

Back