Alumni

Alumni, join our growing network

Sana alumni tulee latinasta ja tarkoittaa kasvattia. Vaasan ammattikorkeakoulu on ylpeä kasvateistaan, ja siksi kannustamme meillä opiskelleita ja työskennelleitä osallistumaan alumnitoimintaan. VAMKin kasvatin on hyvä lähteä maailmaan rinta rottingilla. Kasvu kuitenkin jatkuu läpi elämän, ja sillä kasvupolulla haluamme olla mukanasi!


Valmistuitko 2015? Lähestymme sinua pian tekstiviestillä.

Oletko ollut tyytyväinen koulutukseesi? Kerro kokemuksistasi vastaamalla uraseurantakyselyyn!

Uraseurantakysely on meille harvinaislaatuinen mahdollisuus kuulla sinulta, miten koulutuksemme on työelämässä palvelullut ja mitä mieltä siitä olet. Kyselyssä kerätään siis ajantasaista tietoa amk- ja yamk-tutkinnon suorittaneiden valmistumisen jälkeisestä työurasta ja osaamisen vastaavuudesta työelämän tarpeisiin. 

Kysely toteutetaan vuosittain ja kohderyhmänä ovat aina viisi vuotta aiemmin valmistuneet. Kysely toteutetaan samaan aikaan kaikissa Suomen ammattikorkeakouluissa.

Jos olet suorittanut VAMKissa AMK- tai ylemmän AMK-tutkinnon vuonna 2015, saat 15.10.2020 tekstiviestillä pyynnön vastata uraseurantakyselyyn. Vastauksesi on meille erittäin tärkeä, ja kiitämme jo etukäteen ajastasi!

Tutkimuksen tuloksia käytetään ammattikorkeakoulujen kehittämiseen, uraohjaukseen ja alumnitoiminnan kehittämiseen. Uraseurantakyselyn tuloksia voi tarkastella Opetus- ja kulttuuriministeriön Vipunen-palvelusta.

Join the alumni

Tervetuloa liittymään VAMKin alumniverkostoon!

Alumniksi voivat voi liittyä kaikki VAMKissa tai sitä edeltävissä oppilaitoksissa opiskelleet tai työskennelleet.

Me VAMKilaiset ajattelemme, että alumnitoiminnan on oltava paitsi hauskaa, myös hyödyllistä sekä valmistuneille että vielä opiskeleville. Liittymällä saat tietoa jatko- ja täydennyskoulutuksestamme ja voit osallistua alumnitapaamisiin. Tapaamiset ovat myös oiva tilaisuus verkostoitua, joten saatat tavata urasi kannalta olennaisen ihmisen juuri alumnitoiminnan avulla.

Alumnina saat mahdollisuuden toimia vierailijaluennoitsijana ja opiskelijatöiden toimeksiantajana. Voit myös tarjota työharjoittelupaikkoja ja projekteja VAMKin opiskelijoille, eli olla ihan oikeasti auttamassa muita eteenpäin.

Olet mukana iPhone 11 128 Gt arvonnassa liittymällä alumnirekisteriin viimeistään 31.12.2020!

Liity VAMKin alumnirekisteriin

 Kilpailun säännöt

VAMK tietoturvaseloste

Verkostoidu muiden alumnien kanssa FB:ssä ja LinkedInissä

Somekanavien kautta saat ajantasaista tietoa alumnitoiminnasta. Samalla tutustut muihin alumneihin ja voit saada omille profiileillesi näkyvyyttä.

Facebook

LinkedIn

 

Alumnitarinat

Kim-Erik Paavola

Myyjä, Droppe

Kim-Erik Paavola

Myyjä, Droppe

Vaihto-opiskelu Ranskan Montpellierissä oli ratkaisevan tärkeä Kim-Erik Paavolalle, joka sai siitä itsevarmuutta ja rohkeutta seurata omia polkujaan. Tällä hetkellä hän...

Pipsa Pesonen

Sairaanhoitaja, Vaasan keskussairaala

Pipsa Pesonen

Sairaanhoitaja, Vaasan keskussairaala

Pipsa Pesonen työskentelee sairaanhoitajana Vaasan keskussairaalassa, ortopedian ja traumatologian osastolla.

Tommi Mäki

Sarjayrittäjä

Tommi Mäki

Sarjayrittäjä

Kansainvälisen kaupan tradenomi, Ilmajoelta lähtöisin oleva Tommi Mäki on sarjayrittäjä: hän työskentelee toimitusjohtajana omassa ohjelma- ja manageritoimistossaan,...

Mortti Pihlajamäki

Koneinsinööri, Wärtsilä Oy

Mortti Pihlajamäki

Koneinsinööri, Wärtsilä Oy

Mortti Pihlajamäki valmistui VAMKista konetekniikan insinööriksi. Hän työskentelee asennusvalvonta- ja käyttöönottotehtävissä Wärtsilän voimalaitostyömailla eri...

Lisätietoja VAMKin alumnitoiminnasta:

Eva Sundell, eva.sundell@vamk.fi, puh. 0207 663 486