• Osaamisen tärkein
    kumppani.

    VAMK on kansainvälinen, yhteisöllisyydestään kuulu ammattikorkeakoulu. Tavoitteemme on saada parhaat työnantajat ja tulevaisuuden ammattilaiset kohtaamaan toisensa. Etsitkö itsellesi mielekästä tulevaisuutta alalta, jossa riittää töitä? Vai etsitkö hyvin verkostoitunutta tulevaisuuden ammattilaista yritykseesi? VAMK on..

    #parastaaikaa

VAMKissa juuri nyt

Avoimet työpaikat

Tule osaksi osaamistamme!

Avoimet työpaikat

Tule osaksi osaamistamme!

VAMK on 3300 opiskelijan kansainvälinen ja yhteisöllisyydestään kuulu sympaattinen ammattikorkeakoulu. Tavoitteemme on saada parhaat työnantajat ja tulevaisuuden...

Rehtorin tervehdys vastavalmistuville 22.5.2020

Rehtorin tervehdys vastavalmistuville 22.5.2020

Arvoisat tänään valmistuvat opiskelijat, teidän perheenne ja muut läheisenne, korkeakouluyhteisömme ja yritysvieraamme. Tänään on uskomattoman hieno päivä, saamme...

Ajankohtaista: koronavirus

päivitetty/update: 24.6.2020 17:55

Ajankohtaista: koronavirus

päivitetty/update: 24.6.2020 17:55

VAMKin tilat on suljettu opetukselta 18.3.–14.8. väliseksi ajaksi. Elokuussa julkaisemme uuden ohjeistuksen, jossa otetaan huomioon sen hetkinen tautitilanne sekä turvallinen...

Haussa nyt

Täydennyskoulutuksia

Haussa nyt

Täydennyskoulutuksia

Tässä oikopolut meneillä oleviin hakukohteisiin

Tietopaketti uusille opiskelijoille

Opiskelijabileet, haalarit ja legendaariset opiskelijaristeilyt. Uudet ystävät, eka oma kämppä ja vapaus. Mielenkiintoiset kurssit, harjoittelu ja se fiilis, kun allekirjoittaa työsopimuksen... Mutta mistä kaikki alkaa? Tässä tietopaketti opiskeluiden aloittamiseen.

Lue lisää

Tarinoita VAMKista

Miten poikkeustila vaikuttaa kunkin työskentelyyn? Opettajat ja opiskelijat kertovat.

Video: Konetekniikka ja legopalikat?

Konetekniikan opettajamme Sami Elomaa

Video: Konetekniikka ja legopalikat?

Konetekniikan opettajamme Sami Elomaa

Mitä tapahtuu, kun käytännönläheinen labrakurssi puolessa välissä muuttuu etäopinnoiksi? Ja miksi robotin edessä on kasa legoja? Laboratoriossa paikalla kurssin vetäjä...

Business as usual, in unusual circumstances

Business as usual, in unusual circumstances

In the IB classes it's business as usual – although of course things are not "as usual" at all. Teaching and studying language and communication classes – the very core of...

Kolumni: Etäopiskelu, helpotus vai täyttä tuskaa?

Kolumni: Etäopiskelu, helpotus vai täyttä tuskaa?

Minkälaisia haasteita ja oivalluksia etätyöskentely on tuonnut opiskelijoillemme? Tänään äänessä ovat lehtorimme Heidi Skjälin markkinoinnin opiskelijat Benjamin Raunio,...

Kolumni: Etäopintojen haltuunotto

Heidi Blom ja sosionomiopiskelijat Suvi ja Elina

Kolumni: Etäopintojen haltuunotto

Heidi Blom ja sosionomiopiskelijat Suvi ja Elina

Sosionomi -opiskelijoiden teoriaopinnot jatkuvat. Muutoksen arkeen tuo etäopintojen haltuunotto. Vaatii hiukan mutkalle menemistä ja ison digiloikan ottamista.

VAMK on kansainvälinen ja yhteisöllinen ammattikorkeakoulu

Tarjoamme koulutusta kolmella eri alalla: tekniikassa, liiketaloudessa sekä sosiaali- ja terveysalalla. Päiväopintoina suoritettavia koulutuksia on yhteensä 12, joista kaksi on englanninkielistä. Voit opiskella AMK- tai ylemmän AMK-tutkinnon myös monimuoto-opintoina.

VAMK on #parastaaikaa

Ota opiskeluajasta kaikki irti. Haasta itseäsi, kohtaa pelkosi ja elä täysillä. Opiskelu on elämän #parastaaikaa.

Katso koko video

Joustavasti työn ohessa, välivuotena tai englanninkielellä?

Kiinnostaako joustavuus ja itsenäisyys tai englanninkielellä opiskelu? Voit opiskella AMK- tai ylemmän AMK-tutkinnon myös monimuoto-opintoina tai englanninkielellä.

Palkittua osaamista

Työelämälle

Onko liiketoiminnassasi haaste, johon tuleva insinööri voisi etsiä ratkaisua? Tai 15 tulevaa insinööriä? Tai ehkä etsit projektipäällikköä tai vientiassistenttia? Tarjoamme myös monialaisia tutkimus-, kehitys- ja innovaatiopalveluita. Me voimme auttaa.

Lue lisää

Medialle & Opinto-ohjaajille

Teetkö juttua VAMKista? VAMKin viestintäpalveluiden kautta tavoitat asiantuntijat ja haastateltavat. VAMKin toimintaan liittyviin kysymyksiin ja kannanottoihin vastaa rehtori, toimitusjohtaja Kati Komulainen.

Lue Lisää

Meidän VAMK

Sijaintimme globaalien yritysten keskellä, yritteliäällä Pohjanmaalla, takaa meille paalupaikan muuttuvan maailman haasteisiin. Kovaa ydintämme ovat teknologiaosaaminen, kansainvälisyys ja työelämäkumppanuus. Koulutamme ammattilaisia tekniikan, kaupan sekä sosiaali- ja hoitoalan tehtäviin kokopäiväisesti, mutta myös joustavasti työn ohessa.

Tutustu meihin

Yhteystiedot

VAMKin kampus sijaitsee Palosaaren korkeakoulukampuksella, kävelymatkan päässa Vaasan keskustasta. Palosaarella sijaitsevat tekniikan opetus- ja tutkimuslaboratorio Technobothnia, tiedekirjasto Tritonia, Muotoilukeskus Muova sekä sosiaali- ja terveysalan oppimiskeskus Alere. Samalla kampuksella sijaitsevat myös Vaasan yliopisto ja Yrkeshögskolan Novia.

Yhteistietoihin