• Osaamisen tärkein
    kumppani.

    VAMK on kansainvälinen, yhteisöllisyydestään kuulu ammattikorkeakoulu. Tavoitteemme on saada parhaat työnantajat ja tulevaisuuden ammattilaiset kohtaamaan toisensa. Etsitkö itsellesi mielekästä tulevaisuutta alalta, jossa riittää töitä? Vai etsitkö hyvin verkostoitunutta tulevaisuuden ammattilaista yritykseesi? VAMK on..

    #parastaaikaa

VAMKissa juuri nyt

Valmistuitko 2015? Lähestymme sinua pian tekstiviestillä.

Valmistuitko 2015? Lähestymme sinua pian tekstiviestillä.

Oletko ollut tyytyväinen koulutukseesi? Kerro kokemuksistasi vastaamalla uraseurantakyselyyn!

Syksyn avoimen AMK:n opintotarjonta

Katso syksyn 2020 avoimen tarjonta

Syksyn avoimen AMK:n opintotarjonta

Katso syksyn 2020 avoimen tarjonta

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella VAMKin tutkintovaatimusten mukaisia opintoja pohjakoulutuksesta tai iästä riippumatta ilman, että olet tutkinto-opiskelijana....

Valintakoepäivät

Syksyn yhteishaku 2.9.-21.9.2020

Valintakoepäivät

Syksyn yhteishaku 2.9.-21.9.2020

AMK -valintakoe AMK-valintakoe järjestetään syksyn yhteishaussa 26.10–29.10.2020. Valintakokeeseen ilmoittaudutaan yhteishaun hakulomakkeella. Hakija valitsee...

Avoimet työpaikat

TKI-päällikkö ja luma-aineiden lehtori

Avoimet työpaikat

TKI-päällikkö ja luma-aineiden lehtori

VAMK on 3300 opiskelijan kansainvälinen ja yhteisöllisyydestään kuulu sympaattinen ammattikorkeakoulu. Tavoitteemme on saada parhaat työnantajat ja tulevaisuuden...

Ajankohtaista: Koronavirus

Vaasan ammattikorkeakoulussa palataan kampuksille ja siirrytään hybridityöskentelyyn. Valmiusryhmä kokoontuu viikoittain ja tekee tarvittaessa toimenpiteitä turvallisen työ- ja opiskeluympäristön takaamiseksi. Muutoksista viestitään aktiivisesti.

Tarinoita VAMKista

Miten poikkeustila vaikuttaa kunkin työskentelyyn? Opettajat ja opiskelijat kertovat.

Video: Konetekniikka ja legopalikat?

Konetekniikan opettajamme Sami Elomaa

Video: Konetekniikka ja legopalikat?

Konetekniikan opettajamme Sami Elomaa

Mitä tapahtuu, kun käytännönläheinen labrakurssi puolessa välissä muuttuu etäopinnoiksi? Ja miksi robotin edessä on kasa legoja? Laboratoriossa paikalla kurssin vetäjä...

Business as usual, in unusual circumstances

Business as usual, in unusual circumstances

In the IB classes it's business as usual – although of course things are not "as usual" at all. Teaching and studying language and communication classes – the very core of...

Kolumni: Etäopiskelu, helpotus vai täyttä tuskaa?

Kolumni: Etäopiskelu, helpotus vai täyttä tuskaa?

Minkälaisia haasteita ja oivalluksia etätyöskentely on tuonnut opiskelijoillemme? Tänään äänessä ovat lehtorimme Heidi Skjälin markkinoinnin opiskelijat Benjamin Raunio,...

Kolumni: Etäopintojen haltuunotto

Heidi Blom ja sosionomiopiskelijat Suvi ja Elina

Kolumni: Etäopintojen haltuunotto

Heidi Blom ja sosionomiopiskelijat Suvi ja Elina

Sosionomi -opiskelijoiden teoriaopinnot jatkuvat. Muutoksen arkeen tuo etäopintojen haltuunotto. Vaatii hiukan mutkalle menemistä ja ison digiloikan ottamista.

VAMK on kansainvälinen ja yhteisöllinen ammattikorkeakoulu

Tarjoamme koulutusta kolmella eri alalla: tekniikassa, liiketaloudessa sekä sosiaali- ja terveysalalla. Päiväopintoina suoritettavia koulutuksia on yhteensä 12, joista kaksi on englanninkielistä. Voit opiskella AMK- tai ylemmän AMK-tutkinnon myös monimuoto-opintoina.

VAMK on #parastaaikaa

Ota opiskeluajasta kaikki irti. Haasta itseäsi, kohtaa pelkosi ja elä täysillä. Opiskelu on elämän #parastaaikaa.

Katso koko video

Joustavasti työn ohessa, välivuotena tai englanninkielellä?

Kiinnostaako joustavuus ja itsenäisyys tai englanninkielellä opiskelu? Voit opiskella AMK- tai ylemmän AMK-tutkinnon myös monimuoto-opintoina tai englanninkielellä.

Tietopaketti uusille opiskelijoille

Tervetuloa joukkoomme! Tässä tietopaketti opintojen aloittamiseen, löydät tiedot niin opiskelijaksi ilmoittautumisesta, ensimmäisten päivien kulusta kuin asumisesta Vaasassa.

Lue lisää

Palkittua osaamista

Työelämälle >

Onko liiketoiminnassasi haaste, johon tuleva insinööri voisi etsiä ratkaisua? Tai 15 tulevaa insinööriä? Tai ehkä etsit projektipäällikköä tai vientiassistenttia? Tarjoamme myös monialaisia tutkimus-, kehitys- ja innovaatiopalveluita. Me voimme auttaa.

Lue lisää

Medialle & Opinto-ohjaajille

Teetkö juttua VAMKista? VAMKin viestintäpalveluiden kautta tavoitat asiantuntijat ja haastateltavat. VAMKin toimintaan liittyviin kysymyksiin ja kannanottoihin vastaa rehtori, toimitusjohtaja Kati Komulainen.

Lue Lisää

Meidän VAMK

Sijaintimme globaalien yritysten keskellä, yritteliäällä Pohjanmaalla, takaa meille paalupaikan muuttuvan maailman haasteisiin. Kovaa ydintämme ovat teknologiaosaaminen, kansainvälisyys ja työelämäkumppanuus. Koulutamme ammattilaisia tekniikan, kaupan sekä sosiaali- ja hoitoalan tehtäviin kokopäiväisesti, mutta myös joustavasti työn ohessa.

Tutustu meihin

Yhteystiedot

VAMKin kampus sijaitsee Palosaaren korkeakoulukampuksella, kävelymatkan päässa Vaasan keskustasta. Palosaarella sijaitsevat tekniikan opetus- ja tutkimuslaboratorio Technobothnia, tiedekirjasto Tritonia, Muotoilukeskus Muova sekä sosiaali- ja terveysalan oppimiskeskus Alere. Samalla kampuksella sijaitsevat myös Vaasan yliopisto ja Yrkeshögskolan Novia.

Yhteistietoihin