HAE opiskelemaan: suomenkieliset tutkinnot

Tarjoamme koulutusta kolmella eri alalla: tekniikassa, liiketaloudessa sekä sosiaali- ja terveysalalla. Opiskelu haastaa ihmistä kasvamaan, mutta meillä sitä ei tarvitse tehdä yksin. Uudet ystävät, palkitut opettajat ja sujuva polku työelämään.

Tutustu lisää

HAE opiskelemaan: englanninkieliset tutkinnot

Siirryt englanninkieliselle hakusivustollemme.

Read more

Tietopaketti uusille opiskelijoille

Tervetuloa joukkoomme! Tässä tietopaketti opintojen aloittamiseen, löydät tiedot niin opiskelijaksi ilmoittautumisesta, ensimmäisten päivien kulusta kuin asumisesta Vaasassa.

Lue lisää

Opinto-opas opiskelijoille

Opinto-opas on tärkein tietolähde opintojesi aikana. Se sisältää tietoja opiskelun eri vaiheista sekä opiskeluun liittyvistä käytänteistä. VAMKin opinto-oppaasta löytyy hyödyllistä tietoa opinnoista, ohjauksesta ja opintojen etenemiseen liittyvistä asioista niin tutkinto- kuin muillekin opiskelijoille.

Lue lisää

Avoin AMK

VAMKin avoimessa voit opiskella tutkintovaatimusten mukaisia opintoja pohjakoulutuksesta tai iästä riippumatta ilman, että olet tutkinto-opiskelijana. Avoin AMK on joustava reitti omien taitojen päivittämiseen tai tutkinto-opiskelijaksi hakeutumiseen. Täällä voit päivittää asiantuntijuuttasi, laajentaa osaamistasi tai valmistautua tutkintokoulutukseen.

Lue lisää

Ylemmät AMK-tutkinnot (YAMK)

Lue lisää

Täydennyskoulutukset

Lue lisää

Erikoistumiskoulutukset

Lue lisää

Opinto-ohjaajille

Lue lisää