Vaasan ammattikorkeakoulussa verkko-oppimisympäristöt toimivat lähiopetuksen tukena useilla  opintojaksoilla. Osa opintojaksoista toteutetaan myös täysin verkko-opintoina. Oman korkeakoulun opetustarjonnan lisäksi tutkintoon voi sisällyttää myös muissa korkeakouluissa suoritettuja verkko-opintoja.

VAMKissa käytetään seuraavia verkko-oppimisympäristöjä: Portal (Moodle) sekä Funet Miitti (Zoom videoneuvottelupalvelu). Lisätietoja löytyy atk-aapisesta: http://www.puv.fi/fi/study/it-basics/.

 

VAMKin verkko-opintojaksot:

VAMKin tarjoamat, muut kuin koulutusten opetussuunnitelmiin sisältyvät verkko-opinnot löytyvät

vapaasti valittavien opintojen taulukosta

 

Seuraavilla opintojaksoilla on jatkuva toteutus

Opintojaksoja voi suorittaa 31.5.2020 asti. Ilmoittautuminen tapahtuu Pepissä.

  • SXV0050 Positiivinen psykologia 3 op
  • SYS3003 Positiivinen psykologia ja johtaminen 2 op (HUOM: Vain YAMK-opiskelijoille)
  • SYS3004 Työhyvinvoinnin johtaminen 2 op (HUOM: Vain YAMK-opiskelijoille)
  • SYS3006 Työhyvinvoinnin johtaminen 3 op (HUOM: Vain YAMK-opiskelijoille)
  • TX00BA22 Jakamistalous 1op
  • TX00BA16 Kiertotalouden liiketoiminta 3op

 

Muualla suoritettavat verkko-opinnot:

Tutkintoon voi sisällyttää myös muissa korkeakouluissa suoritettuja verkko-opintoja.

Campus Online

CampusOnline.fi on Suomen ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen opintotarjonta. CampusOnline.fi tarjoaa opintojaksoja yli 20 eri ammattikorkeakoulusta. Voit ilmoittautua eri ammattikorkeakoulujen opintojaksoille ja opiskella opintoja kätevästi verkossa - ajasta ja paikasta riippumatta. CampusOnline.fi mahdollistaa opintojaksojen suorittamisen 100-prosenttisesti verkossa. 

CampusOnline.fi kesän 2022 Kesän opinnot julkaistaan 28.2.2022. Ilmoittautumiset alkavat 14.3.2022 klo 8.00

VAMKin opiskelijat ilmoittautuvat VAMKin Campuskursseille normaalisti Vamkin toteutukselle, EI Campusonline kautta.

Ilmoittauduttaessa on ehdottomasti käytettävä VAMKin sähköpostiosoitetta.

Tutustu  tarjontaan osoitteessa

campusonline.fi

 

Opintojaksojen suoritusten siirto

PURO-palvelu: Palvelussa opiskelijat voivat tarkistaa omat suoritustietonsa esim. Campusonlinen kautta suoritetuista opinnoista.  Katso Puro-palvelusta opintosuorituksesi ja lähetä ne palvelun kautta kotikorkeakouluusi merkittäväksi opintorekisteriin. Huomioithan, että suoritus ei näy Purossa samana päivänä, kun opettaja ilmoittaa arvioinnin. Opinnot siirtyvät Vaasan ammattikorkeakouluun kirjattavaksi.

Rekisteröinti Peppiin pyritään tekemään 7 päivän sisällä opintojen saapumisesta. Jos haluat korvata muualla suorittamallasi opintojaksolla jonkun pakollisen opintojakson, tulee sinun anoa erikseen hyväksilukua.

 

Avoin ammattikorkeakoulu

Kaikissa ammattikorkeakouluissa toimii avoin ammattikorkeakoulu (avoin AMK) ja avoimissa eri puolilla Suomea on runsaasti myös verkko-opintoja tarjolla. Tarjolla olevat opinnot, ilmoittautumiskäytännöt ym. selviävät kunkin avoimen AMK:n omilta verkkosivuilta. Opinnot ovat opiskelijalle maksullisia, 10-15 euroa/opintopiste ja opintomaksut tulee maksaa itse.

VAMKin avoimen AMK kurssit

 

POIKKEUS: Centrian avoimen AMK:n ja Averkon opinnot:

Muiden ammattikorkeakoulujen opiskelijat sekä avoimen AMK:n väyläopiskelijat voivat osallistua Centrian avoimen AMK:n ja Averkon opintoihin veloituksetta yhteistyösopimuksen nojalla. Katso tarjonta täällä: https://tki.centria.fi/koulutuskalenteri/averko. Ilmoittauduttaessa on ehdottomasti käytettävä VAMKin sähköpostiosoitetta.

 

Avoin yliopisto

Avoimissa yliopistoissa eri puolilla Suomea on tarjolla myös virtuaalisesti suoritettavia opintoja. Tarjolla olevat opinnot, ilmoittautumiskäytännöt ym. selviävät kunkin avoimen yliopiston omilta verkkosivuilta. Tarjontaa on koottu myös Opintopolkuun. Opinnot ovat opiskelijalle maksullisia, 10-15 euroa/opintopiste ja opintomaksut tulee maksaa itse.

 

Yliopistojen Aasia-verkosto

Aasian ohjelma on valtakunnallinen monitieteinen perusopintojen tason opintokokonaisuus. Ohjelma antaa vankan tiedollisen pohjan Itä- ja Kaakkois-Aasiasta opiskelijoille, joiden opinto- ja urasuunnitelmat liittyvät Aasiaan.

Opetus tapahtuu englannin kielellä erilaisten etäopetusmuotojen avulla (verkkoluentoja, -kursseja ja -harjoituksia) ja ohjelma toteutetaan Moodle-oppimisympäristössä. Ohjelma sopii omaksi sivuainekokonaisuudekseen, tai siitä voi suorittaa yksittäisiä opintojaksoja. Lisätietoja opinnoista, opintomaksuista sekä ilmoittautumisesta täältä.

 

HUOM: Muualla suoritettavista opinnoista kannattaa keskustella etukäteen oman koulutuspäällikön tai opon kanssa, jotta voit varmistaa opintojen soveltuvuuden tutkintoosi.