Tule osaksi osaamistamme

Avoimet työpaikat

VAMK on 3300 opiskelijan kansainvälinen, yhteisöllisyydestään kuulu sympaattinen ammattikorkeakoulu. Tavoitteemme on saada parhaat työnantajat ja tulevaisuuden ammattilaiset kohtaamaan toisensa.


Haemme

Harjoittelu- ja palvelukoordinaattoria

sosiaali- ja terveysalan yksikköömme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2020 alkaen.

 

Koordinaattori vastaa opiskelijoiden harjoittelupaikkojen koordinoinnista sekä muista harjoittelun liittyvistä tehtävistä. Ammattitaitoa edistävä harjoittelu on sosiaali- ja terveysalalla merkittävä osa ammatillisen osaamisen kehittymistä, työsi on siten erittäin tärkeää. Lisäksi koordinaattori kehittää sosiaali- ja terveysalan palvelutoimintaa yhteistyössä lehtoreiden ja kumppaneiden kanssa. Tässä tehtävässä pääset rakentamaan ja kehittämään tehtävää ja toimintaa. Opiskelijat ovat keskeisiä asiakkaitasi.

Arvostamme itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Englanninkielen sujuva kirjallinen ja suullinen taito auttavat sinua tehtävässä menestymisessä. Ruotsin kielen osaaminen helpottaa verkostoissa toimimista. On eduksi, jos tunnet sosiaali- ja terveysalaa ja sinulla on myös talousosaamista. Et säikähdä Exceliä ja pystyt käsittelemään talouden peruslukuja. Toivomme sinulta sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja:

johtaja Elina Martin (p. 040 549 3542)

 

Hae tehtävää sähköisellä hakemuksella 5.6.2020 mennessä

Täytä sähköinen hakemus

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Avoimet työhakemukset

Oletko kiinnostunut tulemaan meille töihin. Voit lähettää avoimen työhakemuksen täyttämällä sähköisen työhakulomakkeen.

Täytä sähköinen hakemus tästä

 

Lisätietoja:

hallintojohtaja Leena Vilkuna
rehtori/toimitusjohtaja Kati Komulainen
johtaja Elina Martin

etunimi.sukunimi@vamk.fi