Etsitkö projektiisi taitavaa insinööriä tai kenties projektipäällikköä? Tai ehkäpä kansainvälisesti suuntautunutta vientiassistenttia? Vai onko tähtäimessä uusimmat hoitosuositukset hallitseva hoitoalan ammattilainen? Projektinhallinnan osaamisemme on Suomen kärkeä, ehkä henkilöstökoulutus on oikea vaihtoehto?

Sijaintimme globaalien yritysten keskellä, yritteliäällä Pohjanmaalla, takaa meille paalupaikan muuttuvan maailman haasteisiin.

Kuuntelemme herkällä korvalla yrityselämää ja sen tarpeita niin osaajien kuin henkilöstönkin kouluttamisenkin suhteen. Olemme ketterän kokoinen amk ja kuuluisia hyvästä yhteishengestämme. Opiskelijoiden laajat verkostot ovatkin vahvuus myös työelämässä.

Aidot työelämäprojektit

Meillä on pitkät perinteet tutkimus- ja kehitystyöstä, asiantuntijapalveluista sekä hankekumppanuuksista. Osaamisemme ydintä on monialainen asiantuntijuus sekä hyvä paikallisen elinkeinoelämän tuntemus. Ratkomme työelämältä saatuja projekteja sosiaali- ja hoitoalalla, kaupan alalla sekä tekniikassa.

  • Työharjoittelu sisältyy amk-tutkintoon ja on erinomainen tapa perehdyttää ja sitouttaa parhaat osaajat työhön jo opiskeluaikana. Harjoittelusta hyötyvät kaikki: opiskelija omaksuu ammattialansa työtehtäviä, VAMK saa ajantasaista tietoa työelämän tarpeista ja työnantajat innokasta ja alan uusinta tietoa omaavaa työvoimaa.
  • Opinnäytetyömme ovat tutkimus- ja kehittämistehtäviä, jotka perustuvat pääosin työelämän toimeksiantoon (hankkeistus). Opinnäytetyö toimii usein myös siltana työelämään, sillä opiskelija hankkii syvempää osaamista  aiheesta, joka on yritykselle arvokas. Samalla yritys ja sen toimintatavat tulevat tutuiksi.
Vaasan monipuolinen työelämä ja sen harjoittelu mahdollisuudet ovat opiskelijan tulikoe. Kun täällä pärjää, pärjää missä vain.


VAMKin valmistuneilla hyvä työllisyys

”Vaasan keskussairaalan tavoite on tarjota Suomen parasta hoitoa ja palvelua asiakkaillemme. VAMK:in opiskelijat ja valmistuvat ammattilaiset tukevat loistavasti meitä saavuttamaan tämän tavoitteen.”

Marina Kinnunen, Vaasan sairaanhoitopiirin johtaja

 

”Vaasan teollisuuden tarve insinööreistä on jatkuvasti suurempi, kuin mitä VAMKsta valmistuu.”

Pohjanmaan kauppakamari