VAMK on 3300 opiskelijan kansainvälinen ja yhteisöllisyydestään kuulu sympaattinen ammattikorkeakoulu. Tavoitteemme on saada parhaat työnantajat ja tulevaisuuden ammattilaiset kohtaamaan toisensa.

YLIOPETTAJA, HOITOTYÖ 

Haemme sosiaali- ja terveysalan yksikköön yliopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.10.2020 – 31.7.2023.

Yliopettajan tehtäviin kuuluvat suunnittelu-, opetus- ja ohjaustehtävät sosiaali- ja terveysalan koulutuksissa, erityisesti ylempään (YAMK) ammattikorkeakoulututkintoon johtavassa koulutuksessa sekä tutkimus- ja kehitystyö.

Yliopettajan tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä korkeakoulutuksen opetussuunnitelmien ja -sisältöjen kehittämiseen, työelämä- ja TKI-verkostojen hyödyntämiseen sekä soveltavan tutkimuksen rahoituksen hankkimiseen. Arvostamme erinomaista pedagogista osaamista, käytännössä osoitettua tuloksellisuutta opiskelijoiden ohjauksessa, kykyä monipuoliseen digitaalisten opetusmenetelmien hyödyntämiseen ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Odotamme näyttöjä aktiivisesta julkaisutoiminnasta sekä kansainvälisestä tai kansallisesta tutkimus- ja kehittämistoiminnasta.

Odotamme sinulta soveltuvaa lisensiaatin tai tohtorin tutkintoa sekä vähintään kolmen vuoden työkokemusta tehtävän aihepiiristä. Pedagoginen pätevyys katsotaan eduksi. Englanninkielen sujuva kirjallinen ja suullinen taito auttavat sinua tehtävässä menestymisessä.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake viimeistään 5.7.2020.

Haastattelukutsut lähetetään viikolla 32.

 

LEHTORI, SOSIAALIALA

Haemme sosiaali- ja terveysalan yksikköön lehtoria määräaikaiseen työsuhteeseen 1.10.2020 – 31.7.2023

Lehtorin tehtäviin kuuluvat opetus- ja ohjaustehtävät sosiaali- ja terveysalan koulutuksissa sekä tutkimus- ja kehittämistehtävät.

Valittavalla henkilöllä tulee olla sosiaalialan laaja-alaista asiantuntijuutta.

Odotamme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden työkokemusta sosiaalialan työstä. Pedagoginen pätevyys katsotaan eduksi. Englanninkielen sujuva kirjallinen ja suullinen taito sekä kokemus digipedagogiikasta auttavat sinua tehtävässä menestymisessä. Työotteesi on kehittävä; olet valmis kehittämään opetusta sekä kehittymään opettajana. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake viimeistään 5.7.2020.

Haastattelukutsut lähetetään viikolla 32.

 

 

Oletko kiinnostunut tulemaan meille töihin?

Voit lähettää avoimen työhakemuksen täyttämällä sähköisen työhakulomakkeen.

Täytä sähköinen hakemus tästä

 

Lisätietoja:

hallintojohtaja Leena Vilkuna
rehtori/toimitusjohtaja Kati Komulainen
johtaja Elina Martin

etunimi.sukunimi@vamk.fi

 

Julkaistu 16.06.2020.

Takaisin