VAMK on 3300 opiskelijan kansainvälinen ja yhteisöllisyydestään kuulu sympaattinen ammattikorkeakoulu. Tavoitteemme on saada parhaat työnantajat ja tulevaisuuden ammattilaiset kohtaamaan toisensa.

Harjoittelu- ja palvelukoordinaattoria

sosiaali- ja terveysalan yksikköömme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2020 alkaen.

Koordinaattori vastaa opiskelijoiden harjoittelupaikkojen koordinoinnista sekä muista harjoittelun liittyvistä tehtävistä. Ammattitaitoa edistävä harjoittelu on sosiaali- ja terveysalalla merkittävä osa ammatillisen osaamisen kehittymistä, työsi on siten erittäin tärkeää. Lisäksi koordinaattori kehittää sosiaali- ja terveysalan palvelutoimintaa yhteistyössä lehtoreiden ja kumppaneiden kanssa. Tässä tehtävässä pääset rakentamaan ja kehittämään tehtävää ja toimintaa. Opiskelijat ovat keskeisiä asiakkaitasi.

Arvostamme itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Englanninkielen sujuva kirjallinen ja suullinen taito auttavat sinua tehtävässä menestymisessä. Ruotsin kielen osaaminen helpottaa verkostoissa toimimista. On eduksi, jos tunnet sosiaali- ja terveysalaa ja sinulla on myös talousosaamista. Et säikähdä Exceliä ja pystyt käsittelemään talouden peruslukuja. Toivomme sinulta sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

 

Lisätietoja:

johtaja Elina Martin (p. 040 549 3542)

 

Hae tehtävää sähköisellä hakemuksella 5.6.2020 mennessä

Täytä sähköinen hakemus

 

_________________

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Oletko kiinnostunut tulemaan meille töihin?

Voit lähettää avoimen työhakemuksen täyttämällä sähköisen työhakulomakkeen.

Täytä sähköinen hakemus tästä

 

Lisätietoja:

hallintojohtaja Leena Vilkuna
rehtori/toimitusjohtaja Kati Komulainen
johtaja Elina Martin

etunimi.sukunimi@vamk.fi

 

Julkaistu 26.05.2020.

Takaisin