VAMKilaiset ovat viime aikoina saaneet useita tunnustuksia osaamisestaan. Palkintoja on sadellut niin tekniikan alalla, kaupan alalla kuin sosiaali- ja terveysalallakin!

Tekniikan ala


PM_SM.png

VAMK on voittanut projektinhallinnan SM-kilpailun jo toisena peräkkäisenä vuotena! Saksan kansainväliseen loppukilpailuun matkaavat voittajatiimin Ekku Jokimies, Miika Pohjola, Juuso Perälä ja Arttu Hannila sekä tiimin valmentajana toiminut yliopettaja Adebayo Agbejule.


SICK_palkinto.png

VAMK voitti 2018 valtakunnallisen SICK-innovaatiokilpailun rollaattorilla, joka varoittaa värinällä lähialueilla tapahtuvasta liikkeestä. Näin se helpottaa elämää käyttäjillä, joilla pään liikkuvuus, kuulo tai näkö on heikentynyt. Rollaattorin kehittivät Topias Korpi, Valtteri Ritamäki ja Eero Tuppi ja ryhmän mentorina toimi lehtori Mika Billing.

academic_pm.png

VAMKin ja Seinäjoen ammattikorkeakoulujen yhdessä toteuttama ylempään korkeakoulututkintoon johtava projektiosaamisen koulutus palkittiin vuoden 2017 akateemisena projektitekona. Palkinnon myönsi Projektiyhdistys (PRY). VAMKin osalta koulutusta vetävät Lotta Saarikoski ja Adebayo Agbejule.

Kaupan ala


PM_SM2.png

International Business kokosi ensimmäistä kertaa kisatiimin projektinhallinnan SM-kilpailuihin, ja sai heti SM-hopeaa! Kisaprojektia  hallinnoivat voitokkaasti Nguyen Khanh Linh, Nguyen Vu Tu Phuong, Nguyen Le Diep Linh ja Luong Diem Quynh ja tiimiä valmensi Kenneth Norrgård!

Sosiaali- ja terveysala

queen.png

Sairaanhoitoalan Nobel-palkinnoksi kutsuttu Queen Silvia Nursing Award 2019 myönnettiin VAMKin sairaanhoidon opiskelijalle Maiju Björkqvistille. Hänen kilpailutyönsä käsitteli dementiapotilaille tarkoitettua aktivointihuonetta. Kilpailussa palkittiin yksi ehdotus Ruotsista, Suomesta, Saksasta ja Puolasta. Yhteensä kilpailuun osallistui 718 työtä.

Julkaistu 18.03.2018.

Takaisin