Osaamisen tärkein kumppani

Työelämäyhteistyö

Onko liiketoiminnassasi haaste, johon tuleva insinööri voisi etsiä ratkaisua? Tai 15 tulevaa insinööriä, tradenomia tai sosiaali- ja terveysalan asiantuntijaa? Toteutamme vuosittain lukuisia yhteistyöprojekteja sosiaali- ja terveystieteen, kaupan sekä tekniikan alalla. Järjestämme myös täydennyskoulutusta yritysten henkilökunnalle.


VAMK ja yritysyhteistyö

Asiantuntijapalvelut yrityksellesi

Meillä on pitkät perinteet tutkimus- ja kehitystyöstä, asiantuntijapalveluista sekä hankekumppanuuksista. Osaamisemme ydintä on monialainen asiantuntijuus sekä hyvä paikallisen elinkeinoelämän tuntemus. Ratkomme työelämältä saatuja projekteja sosiaali- ja hoitoalalla, kaupan alalla sekä tekniikassa.

Alumni, liity kasvavaan verkostoomme

Sana alumni tulee latinasta ja tarkoittaa kasvattia. Vaasan ammattikorkeakoulu on ylpeä kasvateistaan, ja siksi kannustamme meillä opiskelleita ja työskennelleitä osallistumaan alumnitoimintaan. VAMKin kasvatin on hyvä lähteä maailmaan rinta rottingilla. Kasvu kuitenkin jatkuu läpi elämän, ja sillä kasvupolulla haluamme olla mukanasi!

Lue lisää

Yrityksille suunnattu Muovaaja-lehti vapaasti saatavilla

Digilehti MUOVAAJA käsitelee muotoilua yrityksissä ja yhteiskunnassa. Vuosikymmenen ensimmäisen lehden teemana on muutos ja se, miten sitä voi itse olla luomassa tai hyödyntämässä. Miten liiketoimintaa voi muotoilla? Entä miten teolliset palvelut taipuvat prototyypiksi? Tarina Ukko Finlandista kertoo pienen yrityksen matkan kohti menestystä. Toinen juttu kuvaa puolestaan yrityksiä ekologisten innovaatioiden kehittäjinä. Tulevaisuuden osaaminen ei ole pelkkää tekniikkaa vaan myös pehmeitä taitoja. Inspiroivat jutut antavat ajattelemisen aihetta, jonka voi kesän aikana antaa muhia ja antaa uutta innostusta oman toiminnan kehittämiseen.

Lue Muovaaja-lehti

Tilavuokraus

Toistaiseksi emme vuokraa tilojamme vallitsevan tilanteen takia.

Tue koulutusta!

Lahjoittamalla VAMKille tuet koulutuksiamme ja takaat Vaasan seudun elinvoimaisuuden myös tulevaisuudessa. Kiitos!

Lue lisää