Sosiaali- ja terveysalan polkuopinnot

Sosiaali- ja terveysalan polkuopinnot

Seuraavat polkuopinnot ovat haussa syksyllä 2022. Polkuopinnot koostuvat pääsääntöisesti ensimmäisen vuoden opinnoista. Polkuopintolinkeistä pääset kyseisen koulutuksen opetussuunnitelmaan, josta näet koko tutkinnon rakenteen sekä kaikki ko. koulutukseen sisältyvät opinnot. Ensimmäisen vuoden opinnot ovat listattuna sarakkeessa Lukuvuosi 1. Lukuvuotta ilmaisevassa sarakkeessa oleva numero kertoo opintojakson laajuuden opintopisteinä.

Polkuopinnot suositellaan aloitettavaksi opintojen alusta alkaen, koska useat opintojaksot ovat kiinteässä yhteydessä toisiinsa. Polkuopintopaikkoja on myös vain muutama/koulutus, joten myöhemmin ilmoittautuvalle ei yleensä löydy paikkoja. Kannattaa olla ripeä ilmoittautumisessa, sillä paikat menevät nopeasti.

HUOM! Valmis sosionomi Nyt voit suorittaa meillä varhaiskasvatuksen sosionomin pätevyyden avoimen AMK:n opintojen kautta opiskelemalla varsinaisen tutkinto-opiskelijaryhmän mukana. Opiskelupaikkoja on vain muutama tarjolla.

Suoritettuasi kaikki opinnot avoimen AMK:n kautta, sinun tulee hakea erillishaussa tutkinto-opiskelijaksi ja tätä kautta voit anoa valmistumista ja saada varhaiskasvatuksen sosionomin pätevyyden.

 

Nainen seisoo kuvan etuosassa ja katsoo kameraan hymyillen, muita ihmisiä näkyy taustalla tietokoneiden ääressä.

Syksyllä 2022 alkavat polkuopinnot

* Varhaiskasvatuksen sosionomin pätevyys, 60 op

Koulutus on tarkoitettu valmistuneille sosionomi AMK-tutkinnon suorittaneille henkilöille, jotka haluavat suorittaa varhaiskasvatuksen sosionomin pätevyyden.

Opinnot sisältävät:

Varhaiskasvatuksen syventävät opinnot

Harjoittelu päiväkodissa

Opinnäytetyö varhaiskasvatukseen

Lisätietoja opintojen suorittamiseksi antaa opinto-ohjaaja Ritva Alaniemi@vamk.fi