Opiskele englanniksi

  Englanninkieliset AMK-koulutukset

  Lisähaku! insinööritutkintojen lisäksi tarjolla suositut englanninkieliset koulutusohjelmat International Business ja Information Technology!

  Hae 17.8.–21.8. välillä!

  Opiskelu englanniksi kannattaa! Kielitaito kehittyy kuin itsestään ja opit kansainväliseen ympäristöön jo opiskeluaikana. Molemmat ovat sellaisia valttikortteja, joille on käyttöä työelämässä. VAMKissa on kaksi englanninkielistä AMK-koulutusta: Information Technology ja International Business. Lisäksi englanniksi voi opiskella ylempään AMK-tutkintoon johtavassa Project Management -koulutuksessa.


  Kaikki meistä

  Kiinnostaako opiskelu VAMKissa? Älä tyydy kuvittelemaan, miltä se tuntuisi, vaan katso videolta!

  Katso koko video

  Kiinnostaako englanninkielinen koulutus?

  Haaveiletko kansainvälistä tehtävistä, entä kiehtovatko kulttuurit? VAMKin englanninkieliset AMK-koulutukset antavat saman pätevyyden kuin vastaavat suomenkieliset koulutukset. Opinnot valmentavat tehokkaasti monikulttuuriseen työympäristöön, sillä opiskelet samassa ryhmässä eri puolilta maailmaa tulevien opiskelijoiden kanssa.

  VAMKissa opiskelee väkeä 45 eri maasta, joten kansainvälisyys näkyy ja tuntuu koulun käytävillä.

  VAMKissa on kaksi AMK-tutkintoon johtavaa englanninkielistä koulutusta:

  • Information Technology -koulutuksessa opiskelet insinööritutkinnon, joka antaa valmiuksia teollisuuden ja elinkeinoelämän tietoteknisiin tehtäviin.
  • Liiketalouden AMK-tutkinnon voit opiskella englanniksi International Business -koulutuksessa, jossa paneudut kansainvälisen markkinoinnin ja -johtamisen sekä ulkomaankaupan tehtäviin.
  • Lisäksi VAMKissa voi opiskella englanniksi maisteritasoisen insinööritutkinnon Project Management -koulutuksessa (ylempi AMK).

  Englanninkielissä opinnoissa korostetaan kansainvälisyyttä. Myös kielitaitosi kehittyy, ja opit etenkin oman alasi kieltä ja ammatillista terminologiaa. Opiskelu vieraalla kielellä voi osoittautua tulevaisuuden työurasi kannalta kannattavammaksi sijoitukseksi!

  Opinnot antavat hyvän pohjan kansainvälistyvään työelämään ja jatko-opintoihin niin Suomessa kuin maailmalla.  Fiilistele videoiden parissa

  Englanninkielinen koulutus VAMKissa

  VAMKissa on kaksi englanninkielistä AMK-koulutusta: Information Technology ja International Business. Lisäksi jo valmistuneet insinöörit voivat opiskella englanniksi ylempään AMK-tutkintoon johtavassa Project Management -koulutuksessa.

  Hae Opintopolussa

  Hakeminen VAMKin koulutuksiin tapahtuu Opintopolussa.

  Siirry opintopolkuun