Häikäisevä tulevaisuus

  Tekniikan alalla on valoisat työllisyysnäkymät. Ala kasvaa ja samanaikaisesti seuraavan vuosikymmenen aikana lähes puolet nykyisistä insinööreistä jää eläkkeelle. Valtaosa Suomen kasvualoista liittyy kiinteästi tekniikan osaamisen vahvistamiseen ja insinööritaitojen kytkemiseen muihin aloihin, esimerkiksi terveys- ja hyvinvointipalveluihin.

  Hyvä työllisyys

  Vaasassa on insinöörin hyvä olla! Vaasan seutu painii Suomen mestaruussarjassa elinkeinoelämän ja elämänlaadun mittareilla mitattuna. Myös työllisyystilanteessa on sen verran sähköistä potentiaalia, että Teslakin on mielissään. Kansainvälinen suuryritys, suunnittelutoimisto, yrittäjä alihankkijoiden verkostossa… mahdollisuuksia löytyy! Valinnanvaraa riittää myös työharjoittelu- ja opinnäytetyöpaikoissa!

  Kilpailukykyinen palkkaus

  Tekniikan alat tarjoavat kilpailukykyisen palkan ja työuran, jossa on lähes rajattomat mahdollisuudet työskennellä kiinnostavien haasteiden parissa.

  Monipuoliset jatko-opintomahdollisuudet

  AMK-tutkinto antaa hyvät valmiudet myöhemmin jatko-opiskelulle. VAMKissa voit suorittaa kolmen vuoden työuran jälkeen projektijohtamisen ylemmän AMK-tutkinnon tai jatkaa yliopistossa diplomi-insinööriksi asti.