Modernien yritysten tarpeisiin

  Liiketalouden ala, tradenomi (AMK)

  Liiketalous on kansainvälisyyttä, kielitaitoa ja aitoja työelämäprojekteja. Kiinnostaako liike-elämä yleisesti? Entä koodaus tai web-palvelujen luominen? Or is it International Business? Tradenomina olet todellinen moniosaaja.

  HAE Opintopolussa 16.3.-30.3.2022

   


  Liiketalouden koulutukset

  Tradenomiksi voit opiskella suomenkielisissä liiketalouden tai tietojenkäsittelyn koulutuksissamme. Kokonaan englanninkielisen tutkinnon voit suorittaa International Business -koulutuksessa. Jo työkokemusta hankkineet tradenomit voivat suorittaa VAMKissa myös liiketalouden ylemmän AMK-tutkinnon.

  Sinustako tradenomi?

  Monipuolinen tradenomi

  Liike-elämää tukeviin ammatteihin tarvitaan jatkuvasti monialaisia osaajia. VAMKissa voit opiskella liiketalouden tutkinnon joko suomeksi tai englanniksi. Lisäksi tradenomeja valmistuu tietojenkäsittelyn koulutuksesta.

  Tradenomina voit hakeutua hyvin erilaisiin tehtäviin oman kiinnostuksen ja erikoistumisen mukaan.

  • Liiketalouden tradenomit panostavat kansainvälisyyteen, kielitaitoon ja aitoihin työelämäprojekteihin. Tutkinnon voi opiskella myös monimuoto-opintoina työn ohessa.
  • Tietojenkäsittelyn tradenomi on tiimipelaaja, joka pääsee mukaan konkreettisiin IT-alan projekteihin ja saa valmiudet työskennellä tulevaisuuden alalla.
  • Jos opiskelu kansainvälisessä seurassa kiinnostaa, on International Business -koulutus sinua varten. BBA-tutkintoa arvostetaan Suomessa ja maailmalla.

  Tosielämän yritysprojekteja

  Jo opiskeluaikana voi heittää verkkoja työelämän suuntaan, sillä yhteistyö yritysten kanssa on tiivistä. Saat teoriat haltuun käytännön kautta yritysprojekteissa ja pääset toimimaan ihan oikeana projektipäällikkönä. Myös VAMKin monikulttuurinen kampus, johon vaihto-opiskelijat sekä ulkomaalaiset vierailijaluennoitsijat tuovat oman mausteensa, valmentaa jo opiskeluaikana kansainvälisiin tehtäviin.

  Liiketalous on kansainvälisyyttä, kielitaitoa ja aitoja työelämäprojekteja. Kiinnostaako liike-elämä yleisesti? Entä koodaus tai web-palvelujen luominen? Or is it International Business?

  Montaa reittiä VAMKiin

  polku-liiketalous.png

  Minun tarinani

  Retu Vanha-Perttula

  Liiketalous: kansainvälinen kauppa

  Retu Vanha-Perttula

  Liiketalous: kansainvälinen kauppa

  Retu Vanha-Perttula opiskelee kansainvälistä kauppaa VAMKissa ja työskentelee samalla Wärtsilässä. Opinnot ja työ täydentävät toisiaan vastavuoroisesti.

  Emma Latva-Somppi

  Tietojenkäsittely

  Emma Latva-Somppi

  Tietojenkäsittely

  Miten opiskelut sujuvat, jos sairastaa harvinaista tautia? Emma Latva-Somppi sairastui alakouluikäisenä narkolepsiaan, ja opintojen aloittaminen jännitti häntä. Syksyllä...

  Kimi Bui

  Liiketalous: Taloushallinto

  Kimi Bui

  Liiketalous: Taloushallinto

  Alun perin Torniosta kotoisin oleva Kimi opiskelee Vaasan ammattikorkeakoulussa liiketaloutta suuntautumisalanaan taloushallinto.

  Ella Haanpää

  Liiketalous: markkinointi

  Ella Haanpää

  Liiketalous: markkinointi

  Ella Haanpää pyörittää Instagramissa yhtä Suomen suosituimmista meemisivuista @vainmaailmajutut. Somemaailma antoi hänelle intoa oppia lisää markkinoinnista, ja nyt hän...

  Tradenomiopiskelijat kertovat

  Mikäli vielä kaipaat vakuuttelua, että liiketalous tai tietojenkäsittely voisi olla alasi

  Hae Opintopolussa

  Hakeminen VAMKin koulutuksiin tapahtuu Opintopolussa.

  Siirry opintopolkuun