Verkko-opinnot

  Kiinnostaako positiivinen psykologia, entä talousmatematiikan kiemurat? Verkkokursseillamme voit opiskella silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

  Verkko-opintoja voit katsoa vapaasti valittavien opintojen taulukosta. Opinnot, joissa on ruksi sarakkeessa "virtuaalinen opinto" ovat verkko-opintoja. Koulutusten opetussuunnitelmiin sisältyvistä verkko-opinnoista voit kysyä avoimen ammattikorkeakoulun suunnittelijalta.

  Seuraavat verkko-opintojaksot pyörivät non-stoppina, eli opintoihin voi tulla mukaan joustavasti ja suorittaa opintojaksot itsenäisesti. Opettaja arvioi tehtäviä pääsääntöisesti kerran kuussa.Kuukauden loppuun mennessä palautetut työt arvioidaan aina seuraavan kuun puolivälissä.

  Ilmoittautuminen opintojaksoille avoimen AMK:n ilmoittautumislomakkeella. (Muut avoin AMK -opinnot lomake, jos et ole ennen opiskellut VAMK:n avoimessa tai jatkavien opiskelijoiden lomake, jos jo olet VAMK:n avoimen AMK:n opiskelija. Vuosimaksun maksavat opiskelijat voivat ilmoittautua opintoihin suoraan Winhassa).

  Non-stop opinnot: Opiskelijalle lähetetään aloitusinfoviesti pääsääntöisesti viikon kuluttua ilmoittautumisesta  Loma-aikoina voi ilmoittautumisen käsittelyssä olla viivettä.

  Muut verkko-opinnot: Opiskelijalle lähetetään aloitusinfo noin viikkoa ennen opintojakson alkamista.