• Syyslukukaudella alkavat opinnot: keskiviikkona 14.8.2019 klo 9.00
    • Kevätlukukaudella alkavat opinnot:
    • Kesäopinnot:
    • Non-stop-opinnot: Jatkuva ilmoittautuminen (poikkeuksena kesäloma-aika, jolloin lomake on suljettu sekä muut loma-ajat, jolloin ilmoittautumisen käsittelyssä voi olla viivettä.)

    Opintojaksojen opetusajankohdat selviävät lukuvuoden tuntisuunnitelmista sekä tarkemmin ryhmäkohtaisista työjärjestyksistä.  Voit tiedustella aikatauluista avoimen AMK:n suunnittelijalta. Tuntisuunnitelmat julkaistaan elokuun puolivälin jälkeen.

    Ilmoittautuminen on aina sitova. Puhelimitse ei voi ilmoittautua. Ilmoittautuminen on edellytyksenä opintojakson suorittamiselle ja se tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen opintojen alkamista. Opiskelijat otetaan opintohin pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä (poikkeuksena mm. YAMK-opinnot). Koska opetus tapahtuu tutkinto-opiskelijoiden ryhmissä, on opintojaksoille rajoitettu paikkamäärä. Jos opintojakso on jo ehtinyt alkaa, ratkaisee ko. opintojakson opettaja, voiko ryhmään vielä tulla mukaan. Opiskelijalle lähetetään noin viikkoa ennen opintojen alkamista sähköpostitse aloitusinfoviesti.