Vaasan seutu

   

  Vaasan seutu painii Suomen mestaruussarjassa elinkeinoelämän ja elämänlaadun mittareilla mitattuna. Yli 140 energia-alan yritystä ja 11 000 energia-alan työntekijää takaavat, että täältä löytyy tekemistä opintojen jälkeenkin.

  Työnantajat arvostavat meiltä valmistuvia. Opiskelijoidemme mielestä VAMK on laadukas kouluttaja, ja opettajamme ovat alansa asiantuntijoita. Opettajiamme kiitellään myös kannustavasta asenteesta ja opintojen kytkemisestä työelämään.

  Työllistyt hyvin, koska koulutuksemme on suunniteltu yhdessä työnantajien kanssa. Kun yritykset kyselevät hyvien tyyppien perään, he kysyvät meiltä!

  energinenseutu.jpg

  Vaasa - Pohjoismaiden energiapääkaupunki

  Trendikäs ja kansainvälinen Vaasa tarjoaa kävijöilleen kaupungin sykettä ja tekemisen meininkiä kauniissa ja historiallisessa kaupunkiympäristössä.

  Vaasan seutu sivuille

  Suomen energisin seutu

  Vaasassa sijaitsee Pohjoismaiden merkittävin energia-alan osaamiskeskittymä, joka tuo hyvinvointia laajasti koko seudulle. Tämä vahvassa kasvussa oleva osaamisverkosto tarvitsee jatkuvasti erityisesti uusia insinöörejä ja luo kysyntää laajasti myös muiden alojen taitajille.

  Taloutemme on vahva, kiitos Pohjoismaiden suurimman  energiateknologian  yritysten  keskittymän. Keskittymän 140 yritystä vievät tuotteita ja ratkaisuja kaikkialle maailmaan ja kotiuttavat merkittävän osan maailmalla tehtävistä energiainvestoinneista Suomeen.

  Vaasa on Suomen energiapääkaupunki.

  EnergyVaasa  vastaa  kolmanneksesta  koko  Suomen  energiateknologiaviennistä ja työllistää neljänneksen koko alan työvoimasta. Vaasalaisia tuotteita ja palveluja käytetään kaikkialla maailmassa. Erityisinä vahvuuksina ovat energiatehokkuus ja uusiutuvat energiat sekä hajautettu energian tuotanto, jakelu ja käyttö. Seudun energiateknologian yritysten panostus tutkimukseen ja tuotekehitykseen on Suomen suurimpia.

  Vaasa pullistelee yrityselämää ja työmahdollisuuksia, aivan maailmanperintöalueeksi julistetun luonnonkauniin saariston äärellä. Vaasalaiset suuryritykset kuten ABB, Wärtsilä ja Danfoss toimivat lähes kaikkialla Suomessa, joten vaikka päättäisitkin asettua kaupunkiimme vain väliaikaisesti, saat tuntuvan etumatkan ikätovereihisi työskentelemällä jo opiskeluaikana mielenkiintoisissa tehtävissä.

  Täällä on pöhinää. Kun opiskelet Vaasassa, opiskelet yrityselämän ytimessä.

  Screen Shot 2017-11-08 at 12.58.32.png