Eikö kevään yhteishaussa onnistanut? Peli ei ole vielä menetetty. Voit hakea opiskelupaikkaa myös kesän lisähaussa.

  Vaasan seudulla sijaitsee Suomen suurin energiateknologian keskittymä, jonka kanssa VAMK tekee tiivistä yhteistyötä. Esimerkiksi kurssitarjonta on hiottu yhdessä paikallisen yrityselämän kanssa:  pääsetkin kartuttamaan työelämässä tarvittavia taitoja jo opiskeluaikana opintoihin kuuluvissa yritysprojekteissa ja työharjoitteluissa.

  Hanki työkokemusta Suomen johtavista yrityksistä, jo opiskeluaikana, ja harppaa jonon ohi työelämään!

  Vielä ehdit hakea 15.-26.7.2019

  VAMKiin voit hakea vielä heinäkuussa 15.-26.7.2019 opiskelemaan tekniikkaa tai tietojenkäsittelyä päiväopintoina. Hakemuksen voi täyttää hakuaikana osoitteessa opintopolku.fi. Koulutukset alkavat 2.9.2019.

  Tutustu lisähaussa oleviin koulutuksiimme:

  Insinööri (AMK)

  Tradenomi (AMK)

  Tekniikan lisähaun valintakoe

  Tekniikan lisähaun valintakoe järjestetään maanantaina 12.8.2019 klo 9.30 alkaen, osoitteessa Wolffintie 30 (juhlasali, 2krs). Valintakoe on 3-4 tuntia kestävä kirjallinen koe. Siinä mitataan opiskeluvalmiuksia ja soveltuvuutta teknilliselle alalle (loogista päättelykykyä sekä matematiikan ja fysiikan/kemian perusosaamista). Kokeesta on saatava vähintään 10 pistettä. Koe on yhteinen pohjakoulutuksesta riippumatta. Valintakokeessa ei saa käyttää laskinta.

  Ennakkomateriaali julkaistaan viimeistään ma 29.7.2019 osoitteessa teliennakko.metropolia.fi/. Aikaisempia vuosien tekniikan alan valintakokeita harjoittelua varten löytyy osoitteesta: http://www.metropolia.fi/haku/nain-haet/tekniikan-vanhoja-valintakoetehtavia/.

  Tietojenkäsittelyn lisähaun valintakoe

  Tietojenkäsittelyn lisähaun valintakoe järjestetään VAMKissa torstaina 8.8.2019 klo 12.00 alkaen, osoitteessa Wolffintie 30 (juhlasali, 2krs) . Koe arvostellaan asteikolla 0-40p, minimi 12p. Kokeeseen kuuluu kirjallinen osio ja ryhmähaastattelu.

  Tietojenkäsittelyn lisähaun kokeessa (VAMK:ssa) ei ole ennakkomateriaalia.

  HUOM!
  Lisähaussa ei ole valintakoeyhteistyötä, eli koetulokset ovat AMK-kohtaisia. Lisähaun valintakokeisiin ei lähetetä erillistä kutsua!