Tradenomi (AMK) Liiketalous, kansainvälinen kauppa, polkuopinnot, verkkototeutus

Kuvaus

Ilmoittautuminen polkuopintojen osaan 1

 • Polkuopintokokonaisuus koostuu kahdesta osasta. Tällä tuotekortilla ilmoittaudut polkuopintojen osaan 1.
 • Saat opinto-oikeuden syyslukukaudelle, jolloin suoritat noin puolet polkuopintokokonaisuudesta.
 • Jotta voit suorittaa koko polkuopintokokonaisuuden (50 op), sinun tulee ilmoittautua ja maksaa polkuopintojen osa 2.
 • Ilmoittautuminen 2. osaan avataan ennen kevätlukukauden alkua. Lähetämme sinulle tiedon sähköpostitse, kun ilmoittautuminen osaan 2 avautuu.
 • Erillishaussa hakemista varten sinun tulee suorittaa molemmat polkuopintojen osat.
 • Koko opintokokonaisuuden hinta on 300€ ja maksat osat 1 & 2 erikseen (150€/osa).

Kenelle?

Kansainvälisen kaupan tradenomi polkuopinnot ovat sinua varten kun:

 • tavoittelet tutkintokoulutusta liiketalouden alalta
 • haluat käyttää välivuoden hyödyksi
 • olet valmis opiskelemaan tiiviillä tahdilla vuoden ajan
 • haluat opiskella koko vuoden samassa monimuotoryhmässä
 • tavoittelet hakua avoimen väylän kautta
 • haluat vuoden päästä jatkaa tutkintokoulutuksessa toiselta vuosikurssilta

Koulutuksen sisältö

Polkuopiskelijana teet tradenomikoulutuksen opintoja pääsääntöisesti yhden lukuvuoden ajan, eli polkuopinnoissa tehdään ko. tutkintokoulutuksen ensimmäisen vuoden opinnot (50 opintopistettä) opetussuunnitelman mukaisesti. Opiskelu tapahtuu samaan tahtiin tutkinto-opiskelijoiden ryhmässä. Polkuopinnoissa ei vaadita mitään tiettyä pohjakoulutusta ja voit opiskella, vaikka sinulla ei olisi ammattikorkeakouluopintoihin vaadittavaa pohjakoulutusta. Kun olet suorittanut tarvittavan määrän polkuopintoja voit hakea tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa.

Koulutuksen sisältö on Vaasan ammattikorkeakoulun opetussuunnitelman mukainen. Suorittamasi opinnot hyväksi luetaan myöhemmin osaksi tutkintoa.

Kansainvälisen kaupan koulutusohjelma kouluttaa asiantuntijoita kansainvälisen kaupan palvelukseen esimerkiksi assistenteiksi ja virkailijoiksi.

Sijaintimme globaalien yritysten keskellä Pohjoismaiden suurimman energiateknologia yrityskeskittymän ytimessä takaa meidän opiskelijoillemme jo opiskeluaikana alan harjoitelupaikkoja ja työpaikkoja valmistumisen jälkeen. Alueellamme on mitä parhaimmat mahdollisuudet kehittyä vientialan asiantuntijaksi.

Opetus tapahtuu verkko-opintoina muutamana iltapäivänä viikossa klo 16 eteenpäin ja lisäksi opetusta on tarvittaessa lauantaisin. Opinnoissa on käytössä videotallenteita, jotka ovat opiskelijoiden käytössä.

Lue lisää tradenomikoulutuksestamme

Kansainvälisen kaupan tradenomin opetussuunnitelma

Toteutustapa

Verkkototeutuksia on monenlaisia, käytännössä opetus järjestetään paikkavapaasti mutta kaikkiin verkkotutkintoihimme liittyy läsnäoloa vaativaa aikaan sidottua kontaktiopetusta ja ohjausta (Zoomissa) ja itsenäistä tai pienryhmäopiskelua. Tarkistathan aina opetus- ja ohjaustapaamisten tarkat päivämäärät ja kellonajat kunkin toteutuksen omilta sivuilta.

Lisätietoja erillishausta

Lue lisää valintakriteereistä ja erillishausta

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Opiskelu maksaa 300 euroa/vuosi. Mikäli et jostain syystä voikaan osallistua opintoihin, ilmoita siitä mahdollisimman pian. On ehdottoman tärkeää perua osallistuminen ajoissa, jotta paikka voidaan antaa mahdolliselle varasijalla olevalle. Ilmoittautumisen voi perua maksutta ennen opintojen alkamista ilmoittamalla siitä osoitteeseen verkkokauppa@vamk.fi Myöhemmin ilmoitetusta perumisesta laskutetaan puolet vuosimaksusta. Maksettu opintomaksu on edellytys opintoihin osallistumiselle ja opinto-oikeuden säilymiselle.

Tradenomi (AMK) Liiketalous, kansainvälinen kauppa, polkuopinnot, verkkototeutus

150,00 

50 op
10 osallistujaa