Tradenomi (AMK) Liiketalous, oikeushallinto, polkuopinnot, verkkototeutus

Kuvaus

Ilmoittautuminen polkuopintojen osaan 1

 • Polkuopintokokonaisuus koostuu kahdesta osasta. Tällä tuotekortilla ilmoittaudut polkuopintojen osaan 1.
 • Saat opinto-oikeuden syyslukukaudelle, jolloin suoritat noin puolet polkuopintokokonaisuudesta.
 • Jotta voit suorittaa koko polkuopintokokonaisuuden (50 op), sinun tulee ilmoittautua ja maksaa polkuopintojen osa 2.
 • Ilmoittautuminen 2. osaan avataan ennen kevätlukukauden alkua. Lähetämme sinulle tiedon sähköpostitse, kun ilmoittautuminen osaan 2 avautuu.
 • Erillishaussa hakemista varten sinun tulee suorittaa molemmat polkuopintojen osat.
 • Koko opintokokonaisuuden hinta on 300€ ja maksat osat 1 & 2 erikseen (150€/osa).

Kenelle?

Oikeushallinnon tradenomin polkuopinnot ovat sinua varten kun:

 • tavoittelet tutkintokoulutusta liiketalouden alalta
 • haluat käyttää välivuoden hyödyksi
 • olet valmis opiskelemaan tiiviillä tahdilla vuoden ajan
 • haluat opiskella koko vuoden samassa monimuotoryhmässä
 • tavoittelet hakua avoimen väylän kautta
 • haluat vuoden päästä jatkaa tutkintokoulutuksessa toiselta vuosikurssilta

Koulutuksen sisältö

Polkuopiskelijana teet tradenomikoulutuksen opintoja pääsääntöisesti yhden lukuvuoden ajan, eli polkuopinnoissa tehdään ko. tutkintokoulutuksen ensimmäisen vuoden opinnot (50 opintopistettä) opetussuunnitelman mukaisesti. Opiskelu tapahtuu samaan tahtiin tutkinto-opiskelijoiden ryhmässä. Polkuopinnoissa ei vaadita mitään tiettyä pohjakoulutusta ja voit opiskella, vaikka sinulla ei olisi ammattikorkeakouluopintoihin vaadittavaa pohjakoulutusta. Kun olet suorittanut tarvittavan määrän polkuopintoja voit hakea tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa.

Koulutuksen sisältö on Vaasan ammattikorkeakoulun opetussuunnitelman mukainen. Suorittamasi opinnot hyväksi luetaan myöhemmin osaksi tutkintoa.

Oikeushallinnon opinnot pitävät sisällään tavanomaisia liiketaloudellisia opintoja, mutta pääpaino on kuitenkin oikeudellisissa opinnoissa. Oikeudellisissa opinnoissa käsitellään normeja ja säännöksiä, jotka koskevat myös kaikkea muuta yhteiskunnallista toimintaa kuin yritystoimintaa. Opiskelija pystyy valmistuttuaan arvioimaan omassa työssään, mitkä lait ja asetukset säätävät kyseistä toimintaa ja milloin juristin apu on tarpeen.

Opetus tapahtuu verkko-opintoina muutamana iltapäivänä viikossa klo 16 eteenpäin ja lisäksi opetusta on tarvittaessa lauantaisin. Opinnoissa on käytössä videotallenteita, jotka ovat opiskelijoiden käytössä.

Lue lisää tradenomikoulutuksestamme

Oikeushallinnon tradenomin opetussuunnitelma

Toteutustapa

Verkkototeutuksia on monenlaisia, käytännössä opetus järjestetään paikkavapaasti mutta kaikkiin verkkotutkintoihimme liittyy läsnäoloa vaativaa aikaan sidottua kontaktiopetusta ja ohjausta (Zoomissa) ja itsenäistä tai pienryhmäopiskelua. Tarkistathan aina opetus- ja ohjaustapaamisten tarkat päivämäärät ja kellonajat kunkin toteutuksen omilta sivuilta.

Lisätietoja erillishausta

Lue lisää valintakriteereistä ja erillishausta

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Opiskelu maksaa 300 euroa/vuosi.  Mikäli et jostain syystä voikaan osallistua opintoihin, ilmoita siitä mahdollisimman pian. On ehdottoman tärkeää perua osallistuminen ajoissa, jotta paikka voidaan antaa mahdolliselle varasijalla olevalle. Ilmoittautumisen voi perua maksutta ennen opintojen alkamista ilmoittamalla siitä osoitteeseen verkkokauppa@vamk.fi Myöhemmin ilmoitetusta perumisesta laskutetaan puolet vuosimaksusta. Maksettu opintomaksu on edellytys opintoihin osallistumiselle ja opinto-oikeuden säilymiselle.

Tradenomi (AMK) Liiketalous, oikeushallinto, polkuopinnot, verkkototeutus

150,00 

50 op
10 osallistujaa