Työelämälle

Osaamisen tärkein kumppani

Onko liiketoiminnassasi haaste, johon tuleva insinööri voisi etsiä ratkaisua? Tai 15 tulevaa insinööriä, tradenomia tai sosiaali- ja terveysalan asiantuntijaa? Toteutamme vuosittain lukuisia yhteistyöprojekteja sosiaali- ja terveysalan, liiketalouden sekä tekniikan alalla. Järjestämme myös täydennyskoulutusta yritysten henkilökunnalle.

Tki simplysmart

Yhdessä teemme alueesta elinvoimaisen

Meillä on pitkät perinteet tutkimus- ja kehitystyöstä, asiantuntijapalveluista sekä hankekumppanuuksista. Osaamisemme ydintä on monialainen asiantuntijuus sekä erinomainen paikallisen elinkeinoelämän tuntemus. Panostammekin vahvasti osaamisen jakamiseen ja yhteistyöhön konkreettisten hankkeiden kautta.

Tutustu tutkimus ja kehitystyöhömme

Alumnit

Alumni, liity kasvavaan verkostoomme

Sana alumni tulee latinasta ja tarkoittaa kasvattia. Vaasan ammattikorkeakoulu on ylpeä kasvateistaan, ja siksi kannustamme meillä opiskelleita ja työskennelleitä osallistumaan alumnitoimintaan. VAMKin kasvatin on hyvä lähteä maailmaan rinta rottingilla. Kasvu kuitenkin jatkuu läpi elämän, ja sillä kasvupolulla haluamme olla mukanasi!

Liity mukaan

Vamk fiiliskuvat fullres 36

Tue koulutusta lahjoituksella

Tukemalla koulutustamme takaat Vaasan seudun elinvoimaisuuden myös tulevaisuudessa. Kiitos!

Tee lahjoitus VAMKille ja tue Vaasan alueen kehitystä ja hyvinvointia! VAMK on 3250 opiskelijan ja liki 200 työntekijän avoin ja sympaattinen korkeakouluyhteisö. Sijaintimme globaalien yritysten keskellä Pohjolan energiapääkaupungissa takaa meille paalupaikan muuttuvan maailman haasteisiin. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet.

Lue lisää

Työllistä opiskelijoita

Case: VAMK & Wapice

Vaasan ammattikorkeakoululla ja ohjelmistoyhtiö Wapicella on pitkä ja hedelmällinen yhteistyö. VAMKin tietotekniikan yliopettaja Timo Kankaanpää ja Wapicen toimitusjohtaja Pasi Tuominen kertovat, mistä lähdettiin liikkeelle ja miltä yhteistyö näyttää tänä päivänä.

Muotoilukeskus MUOVA

Vaasan ammattikorkeakoulun yksikkö, joka on toiminut sillanrakentaja korkeakoulumaailman ja yrityselämän välillä jo yli 30 vuotta. Vuodesta 1988 alkaen Muovan tehtävänä on ollut pk-yritysten kansainvälisen kilpailukyvyn edistämiseen muotoilun keinoin. Muova on luonut omaleimaisen poikkitieteelisen toimintaympäristön tutkimukselle, kehittämiselle, opetukselle ja yritysyhteistyölle. Kotimainen yritysyhteistyö on tiivistä ja kansainvälinen yhteistyöverkosto vahva. Muova tunnetaan luotettavana ja innovatiivisena yhteistyökumppanina.

Tutustu lisää