Asiantuntijapalvelut yrityksellesi

Meillä on pitkät perinteet tutkimus- ja kehitystyöstä, asiantuntijapalveluista sekä hankekumppanuuksista. Osaamisemme ydintä on monialainen asiantuntijuus sekä hyvä paikallisen elinkeinoelämän tuntemus.

Tekniset yrityspalvelut

Tekniset yrityspalvelut

Testausta, mittausta, analysointeja. Vaasan ammattikorkeakoulu tarjoaa kone-, sähkö-, automaatio- ja ympäristöteknisten sekä tietotekniikan alojen asiantuntemustaan lähialueen yritysten ja yhteisöjen käyttöön. Monessa sovelluskohteessa käytössämme on Suomen ajantasaisin laitekanta ja asiantuntemus.

Innovaatiosetelit

Innovaatiosetelit

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille asiantuntijapalvelujen hankintaan. Yritys voi kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkia palveluna uutta tietoa ja osaamista. Rahoitus on enimmillään 5000 euroa.

Roboakatemia

Roboakatemia

Roboakatemiassa tiivistyy VAMKin ajattelutapa, jonka mukaan ammattikorkeakoulu on alueellisen hyvinvoinnin aktiivinen tekijä. Opiskelijat pääsevät kokeilemaan käytännössä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyötä, ja yritykset hyötyvät tuoreesta näkökulmasta.

Muova1

Muotoilupalvelut yrityksille

Tiivis yhteistyö yritysten kanssa on hionut Muovasta pk-yritysten ketterän ja osaavan kumppanin. Muovan muotoilupalvelut tarjoaa monipuolisia ratkaisuja liiketoiminnan, tuotteiden, palveluiden ja brändin kehittämiseen yrityksen koosta ja toimialasta riippumatta. Muovan palveluvalikoimasta rakennetaan yrityskohtaisesti optimaalinen kokonaisuus tukemaan asiakkaan liiketoiminnan tavoitteen saavuttamista.

Palveluvalikoima

Muovan palvelut on räätälöity vastaamaan yritysten erilaisia kehitystarpeita. Teollinen muotoilu tarjoaa työkalut uusien tuotteiden kehittämiseen. Brändin rakentaminen palvelee yrityksen sanoman kirkastamista kilpailijoista erottuvaksi ja sen toteuttamista johdonmukaisesti kaikessa viestinnässä. Palvelumuotoilulla suunnitellaan asiakaskeskeisiä ja arvoa tuottavia palveluratkaisuja.

Lue lisää Muovan sivuilta

Katso myös koulutusmahdollisuudet työelämälle

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutus

Haluatko täydentää ja lisätä omaa osaamistasi tai organisaatiosi henkilöstön osaamista? Täydennyskoulutuksemme tarjoaa sekä valmista että räätälöityä koulutusta markkinahintaisesti eri alojen ammattilaisille ja organisaatioille.

Erikoistumiskoulutus

Erikoistumiskoulutus

Haluatko syventää ja laajentaa oman alasi erityisosaamista tai suunnata vaativimpiin asiantuntijatehtäviin? Erikoistumiskoulutus sopii sinulle, jos olet jo suorittanut korkeakoulututkinnon ja toiminut työelämässä.

Jatkuva oppiminen

Jatkuva oppiminen

Vaasan ammattikorkeakoulun VAMK+ tarjoaa jatkuvan oppimisen palveluita, joiden tavoitteena on edistää työikäisten osaamista elämän ja työuran eri vaiheissa.