Koulutusmahdollisuudet työelämälle

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutus

Haluatko täydentää ja lisätä omaa osaamistasi tai organisaatiosi henkilöstön osaamista? Täydennyskoulutuksemme tarjoaa sekä valmista että räätälöityä koulutusta markkinahintaisesti eri alojen ammattilaisille ja organisaatioille.

Erikoistumiskoulutus

Erikoistumiskoulutus

Haluatko syventää ja laajentaa oman alasi erityisosaamista tai suunnata vaativimpiin asiantuntijatehtäviin? Erikoistumiskoulutus sopii sinulle, jos olet jo suorittanut korkeakoulututkinnon ja toiminut työelämässä.

Web vamk 2021 kasper dalkarl 19

Tutustu myös Avoimen AMK tarjontaan

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella joustavasti sinua kiinnostavia yksittäisiä opintojaksoja tai laajempia kokonaisuuksia. Opinnot ovat käytännönläheisiä ja työelämälähtöisiä, ja ne sisältävät sekä teoriaa että käytäntöä. Avoimen AMK koulutuksilla on helppo lisätä työelämässä tarvitsemaansa osaamista.

Tutustu tarjontaan

Yamk paakuva

Ylempi AMK valmistaa johtotehtäviin

Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon opinnoissa ollaan tiukasti kiinni työelämässä: ne toteutetaan yhteistyössä työpaikkasi kanssa ja pääset soveltamaan opiskeltavia asioita suoraan omaan työhösi. Tutkinnolla saat kelpoisuuden tehtäviin, joissa edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa. Opinnot syventävät asiantuntijuuttasi, kehittävät johtamistaitojasi ja parantavat mahdollisuuksiasi työelämässä.

Lue lisää YAMK-tutkinnoista