Ajankohtaista

Feedbacken når mottagaren! Men vad heter systemet?

Har du något du vill berätta om verksamheten vid Vasa yrkeshögskola men vet inte hur du ska gå till väga? Har du ett förbättringsförslag som skulle effektivera verksamheten? Feedbacken kan vara konstruktiv kritik genom vilken funktionerna kunde utvecklas men även positiv feedback på tillvägagångssätt som du anser vara goda.

Genom det nya feedbacksystemet kan du snabbt och lätt uttrycka din åsikt om vad som helst gällande VYH. Du har säkert redan märkt den nya rubriken "feedback" i överkanten på www.puv.fi-sidorna. Då du klickar på den kommer du till en feedbackblankett som du bara fyller i och din åsikt går fram. Feedbacken som ges på detta sätt styrs till feedbacksekreteraren som framför feedbacken till den berörda personen samt dennes förman. Om du lämnar dina kontaktuppgifter på blanketten får du personligen svar på det du skrivit.

Vi utlyser på samma gång en namntävling på det nya systemet på adressen
https://e-lomake.puv.fi/elomake2/lomakkeet/859/lomake.html

Ett bra namnförslag är kort och kärnfullt och fungerar på både finska, svenska och engelska. Kvalitetsgruppen behandlar de inkomna förslagen i oktober. Det vinnande förslaget belönas med en delikatesskorg värd 50 euro.

Tilläggsuppgifter:

Tarja Kettunen,
tfn 020 766 3354
tarja.kettunen@puv.fi