Ajankohtaista

IAESTE-harjoittelupaikkojen haku käynnissä

I ENNAKKOHAKU 30.1. - 5.2.2004

Ennakkohaun osalta hakemukset tulee palauttaa kansainvälisten asioiden koordinaattori Kerstin Bergille huone A122 viimeistään torstaihin 5.2. klo 14.00 mennessä, mieluiten aikaisemminkin. Haettavat harjoittelupaikat on lähetty s-postitse opiskelijoille.

II HAKU  11. - 23.2.2004 (haettavana ennakkohausta jäljelle jääneet paikat)

IAESTE-hakuun voivat osallistua vähintään 18-vuotiaat opiskelijat. Yläikärajaa ei normaalisti ole, mutta Kanadan paikkoihin voidaan valita enintään 30-vuotias henkilö (ikä harjoittelujakson alkaessa) työlupasäännösten vuoksi.

Ulkomaiset opiskelijat voivat osallistua IAESTE-hakuun, mikäli he opiskelevat Suomessa koko tutkintoa. Poikkeuksena ovat Kanadan paikat, joihin voidaan työlupasäännösten vuoksi valita ainoastaan Suomen tai Kanadan kansalaisia. Ulkomaisia vaihto-opiskelijoita ei voida valita IAESTE-paikkoihin.

Hakemukseen tarvitaan CIMOn hakulomake (7.73b) englannin kielellä täytettynä, englanninkielinen ansioluettelo ja suomen-, ruotsin- tai englanninkielinen ote opintosuoritusrekisteristä. Kielitaitolausuntoja ei vaadita, mutta niitä voi halutessaan liittää hakemukseen. Hakija voi halutessaan liittää mukaan myös muita asiaan vaikuttavia todistuksia (ei tarvitse kääntää).


Lisätietoja

Jouko Pakka, harjoittelukoordinaattori