Ajankohtaista

Matkailuyritysten kehittämiseen potkua uudenlaisilla YAMK-opinnoilla

Vamk on kehittänyt liiketalouden alan ylempään AMK-tutkintoon johtavaan koulutusohjelmaansa uuden, matkailualaa palvelevan opintokokonaisuuden.

Matkailuyrityksen kehittämisen opintokokonaisuus on valittavana Yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen ylempään AMK-tutkintoon johtavassa koulutusohjelmassa, jonka tavoitteena edistää erityisesti pk-yritysten kehittämistä. Matkailun kokonaisuudessa erikoistutaan tuotekehityksen ja markkinointiviestinnän johtamiseen sekä tulevaisuuden ennakointiin ja niihin liittyvien tutkimusten hyödyntämiseen. Myös ulkomaalaisiin matkailijoihin liittyvät kysymykset ovat keskeisiä.

Hakuaika koulutukseen alkaa huhtikuussa 2008 ja koulutus käynnistyy syyskuussa 2008.  Hakukelpoisuutena on tutkintoa vastaavalta alalta AMK- tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Koulutuksen kehittämisvaikutus työelämälle varmistetaan siten, että hakijalta edellytetään tutkintoa vastaavalta alalta vähintään kolmen vuoden työkokemusta, myös opinnäytetyö on opiskelijan oman työyhteisön kehittämistehtävä.  

Lisätietoja:
Liiketalouden koulutuksen osastonjohtaja Maj-Lis Backman, p. 0207 663 309