Ajankohtaista

Nyheter från studentkåren 23.11.

Vamok dejourerar på Wolffskavägen (i A-byggnads hall) tisdag och onsdags från 10.00 till 12.15.

Fullmäktiges organiseringsmöte på tisdag 29.11.2005

Fullmäktigen har sitt organiseringsmöte på tisdag 29.11. kl. 16.30 I Wolffskavägen 30, klassrum A127. I mötet väljs ordförande för fullmäktigen, ordförande för styrelse och medlemmar för styrelsen år 2006. Om du är intresserad om att bli medlem i Vamoks styrelse, måste du vara Vamoks medlem och komma till mötet för att anmäla sig som representant.

Tutorsökning på gång

Du har ännu möjlighet att söka till tutor för nästa år till fredag 2.12.2005. Kom och hämta sökningsblankett från kansli eller dejour. Obs!
Om du är intresserad av internationell tutoring skriva det på blankett.

Lillajul i Fontana på onsdag 30.11.2005

Vamok's Lillajul på onsdag 30.11 @ Fontana kl. 22-04. 3.vånings party, karaoke i Gringo. "Wanna be idols" -tävling! Biljetterna i förhand från Vamok's kansli och Tekun Kellari.  Priset för medlemmar 3€, ej-medlemmar 4€. Från dörr för alla 5€. Mer information från http://www.vamok.fi/toiminta/tapahtumakalenteri.php?language=sv

Mera studierabatter med TANGOed-kort

Om du har studiekort med läsårsklistermärket 2005-2006 eller höst 2005, kan du få ett TANGOed-kort. Med Tango-kort får du penningvärdiga förmåner.
Kom och hämta det här kortet från Vamok's kansli. Bekanta dig med kortets förmåner och händelsekalender i adress http://www.tangoed.net (sidorna är bara på finska).

Ungdoms informations -och rådgivningspunkt Reimari

Reimari erbjuder information och rådgivning från ett och samma ställe. Du kan komma och fråga hjälp och råd, när du känner att du behöver det, t.ex.
Ska du flytta hemifrån och undrar, var skulle du hitta en lägenhet? Behöver du hjälp med att tolka Fpa:s beslut? Söker du efter jobb och vill ha tips och råd om hur man gör? Är du intresserad av att åka utomlands? Du har många alternativ, och alltid krävs det inte stor ekonomisk insats. Reimari finns på nätet på adressen http://www.reimari.info . På sidorna finns information om hälsa, boende, arbete, utbildning och var du kan söka hjälp.