Ajankohtaista

Nyheter från studentkåren Vamok 6.11.

Feedback på studieperioden
Det är igen dags att ge feedback på studieperioden. I år lottar skolan ut tre 200 euros shoppingdagar bland dem som gett feedback på alla sina avlagda kurser. Du kans ge feedback på adressen https://e-lomake.puv.fi/opintojaksopalaute/

Utbildningspolitisk förfrågning
Genom den utbildningspolitiska verksamheten vid studerandekåren får skolans administration veta studerandens synpunkter och i och med detta kan påverka sin studentmiljö. VAMOK genomför igen den utbildningspolitiska förfrågan och vi hoppas vi kan få så många svar som möjligt.

Med förfrågan kartläggas studerandes opinioner av studier vid Vasa Yrkeshögskola. Hjälpa oss att utveckla vår verksamhet och på så sätt hela yrkeshögskolan. Tyvärr för tekniska problem är frågor bara på finska.
Du kan svara här http://www.puv.fi/kopokysely

Pohjalainen gratis
Studentkåren och Pohjalainen har utökat samarbetet. I höst erbjuder elevkåren  tidningen Pohjalainen i två månader till VAMOK:s studerande. Förutom denna prenumeration som är gratis så får man automatiskt ett medlemskap i Pohjalainens klubb för studerande. Klubbförmåner är bl.a. rätt att läsa Pohjalainen på webben gratis under prenumerationstiden samt olika erbjudanden från diverse samarbetspartners via SMS. De är i dagsläget Amarillo, Sky, Fontana,  Vaasan Kaupunginteatteri, Vasa Sport, Biograferna Adams och Gloria samt Jonna & Joonas och Kaffehuset August.

Beställ genast.
Sänd dina kontaktuppgifter till tilaukset@pohjalainen.fi. Skriv  VAMOK 2kk i subject-fältet. Kom ihåg att uppge ditt GSM-nummer för att försäkra dig om klubbens erbjudanden.
Kontaktuppgifter:
Namn
Näradress
Postnummer
Postadress
E-post
GSM-nummer

Om du av någon anledning bara vill prenumerera på tidningen och inte är intresserad av klubbens erbjudanden kan du nämna detta i mejlet. Erbjudandet är i kraft t.o.m. 15.11.2007 och gäller hushåll i Finland som inte prenumererar på Pohjalainen.
Om du redan har en studentprenumeration i kraft så kan du meddela om detta så förlänger vi din prenumeration kostnadsfritt med två månader.

Teater eftermiddag
På lördag 24.11 klockan 14.00 Valehtelevat poliisit i Vaasan Kaupunginteatteri. Biljetter 5 € för Vamok medlemmar. Biljetter till hands från Vamok kontor och Teku's bokhandel/cafe´. Välkommen!! OBS. Pjäsen är på finska! Läs mer på http://www.vamok.fi/index.php?&language=sv