Ajankohtaista

Opiskelijakunta Vamokin uutisia 3.9.2007

Vamok jäsenyys lukuvuotena 2007-2008

Uusien jäsenten tulee täyttää henkilötietolomake, jonka saa joko VAMOKin toimistolta tai Wolffintien päivystyksestä. Uusi opiskelijakortti ja liittyminen VAMOKin jäseneksi maksaa 10 euroa, jonka lisäksi maksetaan lukuvuoden jäsenmaksu, 25 euroa (yht. 35€).

Mikäli olet vanha jäsen (eli sinulla on jo opiskelijakortti) voit hakea 25€:n jäsenmaksulaskun VAMOKin toimistolta Raastuvankadulta, Wolffintien päivystyksestä, tai voit suorittaa 25€ VAMOKin tilille: 567008-2135257, viitenrolla: 155256

Kuittia vastaan saa voimassaolevan tarran em. paikoista. Kuitista pitää ilmetä opiskelijan nimi, jonka jäsenmaksu on maksettu.

Huom! Jos jäsenmaksun maksaja on joku muu kuin opiskelija itse, jätetään viitenumero pois ja viestikenttään kirjoitetaan kenen jäsenmaksu on maksettu!

Kaikki jäsenet 2007-2008 saavat kalenterin, joka on noudettavissa toimistolta tai päivystyksestä.

Liikuntavuorot

Liikuntavuorot käynnistyvät viikolla 36. Osallistuminen opiskelijoille on ilmaista. Varaa mukaan omat pelivälineet ja erilliset sisäjalkineet. Kaikissa liikuntapaikoissa on suihkumahdollisuus. Liikuntavuorot löytyvät osoitteesta:
http://www.vamok.fi/jasenpalvelut/index.php?page=Liikuntavuorot&language=fi

Keskiviikon aerobic tunneille kaivataan vetäjää, jos olet kiinnostunut ota heti yhteyttä liiku@vamok.fi

Parkkipaikat

Muistutus kaikille opiskelijoille Raastuvankadun yksikössä. Parkkipaikka koulun takapihalla ei ole opiskelijoita varten, vaan se on henkilökunnalle. Vaasan ammattikorkeakoulun henkilökunta jakaa parkkipaikka muiden koulujen kanssa jotka ovat samassa korttelissa.
Tekniikan yksikössä parkkipaikka sijaitsee rakennusten takana. Muista parkkitarra!

Tupakointipaikat

Molemmissa yksiköissä on nyt olemassa viralliset tupakointikatokset. Tupakointi on sallittu vain näillä alueilla.

Meluhaittoja Raastuvankadun yksikössä

Atk-luokassa A214 tehdään korjaustöitä, jotka tulevat aiheuttamaan meluhaittoja sekä mahdollisia muutoksia lukujärjestyksissä.

Lisätietoja: www.vamok.fi