Ajankohtaista

Päivystykset sekä toimiston aukioloajat

Ei päivystystä Wolffintiellä viikoilla 41 ja 42. Seuraavan kerran paikalla maanantaina 24.10. klo 11-13.00.
Toimisto on suljettu syysloman ajan eli viikon 42.

Vamokin jäsenet huomio!

Tiesitkö, että juuri Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä Vamok tekee ja mitä palveluja se jäsenistölleen tarjoaa? Opiskelijakunnan edustajisto ja siihen valittavat 20 henkilöä käyttävät ylintä päätösvaltaa opiskelijakunnassa ja päättävät mm. jäsenmaksun suuruudesta. Edustajisto myös valvoo hallituksen toimia, ja pitää huolen siitä, että toiminta on jäsenistön tarpeisiin vastaavaa.

Jos kiinnostuit asiasta, ja haluat päästä vaikuttamaan, lähde ehdolle edustajiston vaaleihin. Jokainen Vamokin jäsen on oikeutettu asettumaan ehdolle ja jokainen jäsen on oikeutettu äänestämään.

Edustajiston vaalit järjestetään 15.-16.11.2005. Ehdokkaaksi voit ilmoittautua täyttämällä ehdokasasetteluasiakirjan, jonka saa Vamokin toimistolta tai päivystyksestä 10.10 alkaen. Sen voi myös tulostaa Vamokin WWW-sivuilta. Asiakirjat on palautettava em. paikkoihin 4.11 mennessä.

GM Presents Vamok Video Awards 

Vamokin historian ensimmäinen Video Awards-gaala Giggling Marlinissa järjestetään keskiviikkona 12.10.2005 klo. 22.00 alkaen.
Liput:
- Ennakkoon 2€
- Ovelta 3€
Dresscode Puku/Iltapuku
Lisätietoja: http://www.vamok.fi/toiminta/tapahtumakalenteri.php?language=fi tai projekti@vamok.fi

Sportin peliin edullisesti haalareissa 11.10.2005

Vaasan Sport tarjoaa Vamokin jäsenille lipun 5 euron hintaan Sport-Jokipojat peliin tiistaina 11.10, mikäli saavut Vamokin opiskelijahaalareissa jäähallille. Peli alkaa 18.30. Ole siis ajoissa paikalla ja tule kannustamaan Sport voittoon.

Vaasan kaupunginteatteri esittää: Elling

Vaasan kaupunginteatteri tarjoaa Vamokin jäsenille mahdollisuuden edulliseen teatterinäytökseen, Elling, torstaina 28.10. klo 19.00.
Liput vain 5 euroa. Lippujen myynti alkaa maanantaina 10.10 Vamokin toimistolla sekä Tekniikan ja liikenteen yksikön kirjakaupassa. Lipunmyynti 26.10 asti.


Äxön-kerho etsii jäseniä

Oletko sosiaali- tai terveysalan opiskelija sekä Vamokin jäsen? Sinua kiinnostaa mm. keilaus, seinäkiipeily, peli-illat, laskettelu, kylpyläreissut, excursiot, bileet, ym.? Onko sinulla on liikaa vapaa-aikaa?
Jos vastasit ainakin kahteen ensimmäiseen kysymykseen oikein, olet etsimämme henkilö. Lähde mukaan äxön-kerhon toimintaan ottamalla yhteyttä Piia Seppälään sähköpostitse: e0300404@puv.fi ja ole voittaja!