Ajankohtaista

Opiskelijakunta VAMOK:n uutisia

Korkekouluopiskelijoiden kunnallispoliittinen ohjelma

Vaasalaiset opiskelijajärjestöt (VAMOK, VYY, PAGUS, SSHV, KAV ja Justus) ovat laatineet yhteistyössä opiskelijoiden kunnallispoliittisen ohjelman vuosille 2005-2008 tulevan syksyn kunnallisvaaleja silmällä pitäen. Ohjelma julkistettiin huhtikuun puolivälissä ja se tullaan toimittamaan kaikille vaasalaisille kunnallisvaaliehdokkaille.

Ohjelmassa tuodaan esille asioita, jotka edesauttavat opiskelijoiden kiinnittymistä Vaasaan, ja siten edistetään kaupungin kasvua ja koko Vaasanseudun kehittymistä. Ohjelma kiteytyy työllistymiseen ja työpaikkojen tarjoamiseen opiskelijoille: työllistyminen pitää opiskelijan Vaasassa. Muita ohjelmassa huomioituja asioita ovat asuminen, ympäristö ja joukkoliikenne, terveys ja hyvinvointi sekä vapaa-aika.

VAMOK:n jäsenten osoitetiedot

Mikäli et saanut edellistä Nivaskaa kotiinkuljetettuna, tai mikäli osoitteesi on vaihtunut, niin muistathan päivittää osoitetietosi myös VAMOKille. Huomaa, että koulun WinhaWille-järjestelmään tehty osoitteenmuutos ei kulkeudu VAMOK:ille, joten sinun on tehtävä muutos erikseen joko käymällä VAMOKin WWW-sivuilla tekemässä ilmoitus tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen opiskelijasihteeri@vamok.fi . Nivaskahan ilmestyy myös kesällä!

Päättötöiden kansitus

Päättötöiden kansitus tekniikan yksikön kirjakaupassa päivittäin 7.5 saakka. Sen jälkeen työn voi jättää tekniikan yksikön kansliaan kansitettavaksi.

VAMOK:n toimisto lomalla toukokuusta heinäkuuhun

Vietämme kesälomaa ja palaamme töihin jälleen elokuun alussa. Toivotamme kaikille hyvää kesää!