Ajankohtaista

Opiskelijakunta VAMOK:n uutisia 1.10.2004

Poltetta Puntissa -opiskelijaliikuntakiertue Vaasassa 6.10.

Poltetta Puntissa -kiertue kokoaa Vaasan korkeakouluopiskelijat Botniahallille testaamaan uusia liikuntamuotoja keskiviikkona 6.10. klo 12-16. Ammattikorkeakoulun rehtori on myöntänyt VAMK:n opiskelijoille oikeuden osallistua tapahtumaan (=luentovapaa tapahtuman ajaksi).

Botniahalli täyttyy Poltetta Puntissa -päivänä erilaisista liikunnallisista toimintapisteistä, joissa voi tutustua vaasalaisten urheiluseurojen ja liikuntayrittäjien tarjoamiin palveluihin. Opiskelijaliikunta on iloista ja monipuolista, ja Botniahallilla onkin tarjolla jokaiselle jotakin rentoutuksesta potkulautaviestiin ja peppupallosta curlingiin. Tarkempia tietoja päivän ohjelmasta saa osoitteesta http://www.oll.fi/kiertue/vaasa/. Hallille on järjestetty ilmainen nonstop-bussikuljetus. Ensimmäinen bussi lähtee yliopistolta klo 11.30 (reitti: yliopisto - Kirkkopuistikko 10 - Neste (Pikkolo) - Botniahalli)


Opintotukiasetus ja -laki muuttui
1.8. ja se tarkoittaa, että opintoviikkoja täytyy saada keskimäärin ainakin 3,2 / kuukausi. Jos nostat opintotukea ajalle 1.9.04 - 31.5.05 täytyy opintoja suorittaa vähintään 29 ov. Lisätietoja jo käyttämistäsi opintotukikuukausista ja muista opintotukea koskevista asioista saa sivulta http://www.kela.fi


Jäsenyyden uusiminen

Lukuvuositarra 2003/2004 ei ole enää voimassa. Mikäli haluat uuden lukuvuositarran opiskelijakorttiisi, tule hakemaan uusi jäsenmaksulasku VAMOK:n toimistolta tai päivystyksestä. Koko lukuvuoden jäsenyys maksaa 23 euroa.


VYVO etsii riveihinsä uusia soittajia

VYVO = Vaasan Yliopiston Viihdeorkesteri koostuu pääosin rennoista puhallinsoittajista, joiden sekaan mahtuu myös muiden soittimien edustajia (basisti, rumpali, kitaristi jne.) Soitamme musiikkia tyylilajista toiseen ja keikkailemme useissa eri tapahtumissa, vuosijuhlissa, vappuna ym.

Mukaan mahtuisi vielä, ja rutosti. Meitä ei kiinnosta soittotaitosi, taustasi eikä ikäsi. Pääasia on, että haluat soittaa iloisessa ja vauhdikkaassa bändissä. Treenit joka tiistai klo 18-20 yliopiston Levón-salissa Palosaarella. Harrastamme soittamisen ohella myös muuta toimintaa, saunailloista leireihin.

Jos jokin jäi askarruttamaan, älä epäröi ottaa yhteyttä joko kapellimestariin tai puheenjohtajaan.
Kapellimestari-Kaisa puh. 040 545 0491, Puheenjohtaja-Johanna puh. 040 570 5104
Sähköpostitse: vyvo@uwasa.fi


Valtakunnallinen harjoittelun kehittämishanke

Ammattikorkeakouluissa on meneillään valtakunnallinen harjoittelun kehittämishanke (2004-2006). Sen tavoitteena on kehittää harjoittelujärjestelmää kaikilla koulutusaloilla siten, että harjoittelujakso oppimisena työpaikoilla auttaa AMK-opiskelijoita ammatillisessa kasvussa ja opintojen jälkeisessä työllistymisessä. Harjoittelujärjestelmän kehittämisessä on ensiarvoisen tärkeää kuulla opiskelijoiden ajatuksia, toiveita ja kehittämisajatuksia.

Selvitämme opiskelijoiden näkemyksiä harjoittelusta web-kyselyllä. Olisitko ystävällinen ja vastaisit kyselyyn, vastaaminen tapahtuu anonyymisti. Vastauksesi on meille tärkeä. Kyselyn vastaamiseen kuluu aikaa 5-10 minuuttia. Kyselyyn voit vastata 29.10.2004 saakka.

Kysely suomeksi:
https://www.webropol.com/P.aspx?id=22495&cid=1331151