Ajankohtaista

Osallistu Täyskymppi-innovointikilpailuun

Tämä kilpailu on Sinulle AMK-opiskelija, joka haluat testata innovointikuntoasi ja kokea ideoinnin vapautta, luomisen tuskaa, konseptoinnin vaikeutta ja kehittämisen haasteita yhdistettynä hikiseen työhön muuttaa ajatukset teoiksi. Kilpailussa opiskelijatiimit jalkautuvat auttamaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä toteuttaen Täyskymppi-kilpailutyönä yrityksille niiden toiminnan kehittämiseen liittyvän projektin. Suomen Nuorkauppakamarin jäsenet tukevat opiskelijatiimejä toimien niiden valmentajina.

Opiskelijatiimi valmistelee kilpailutyönsä syys-marraskuun 2007 aikana ja marraskuun lopussa esittelee sen onlinetyökalun avulla osoitteessa www.tayskymppi.com. Voittajia odottavat tuntuvat rahapalkinnot - 2.000 €, 1.000 € ja 500 €.

Tiimien kilpailutöitä arvioivat ja palautetta antavat kokeneet bisneskonkarit: PK-yritysten edustajat ja yrittäjyyden kehittämiseen vihkiytyneet asiantuntijat. Elinkeinoelämän keskusliitto EK, Yrittäjänaiset ja alueelliset yrittäjäjärjestöt avaavat ovia yrityksiin aktivoiden yrittäjiä antamaan toimeksiantoja opiskelijatiimeille ja osallistumaan kilpailutöiden arviointiin. Nuori Yrittäjyys ry ja Jobs and Society Ry auttavat valtakunnallisten verkostojensa avulla niitä tiimejä, jotka haluavat Täyskympin jälkeen ottaa uusia askeleita yrittäjyyspolulla.

Kansanedustaja Kyösti Karjulan johtaman alueellisen yritys- ja innovaatioselvitystyöryhmän ehdottamana sekä pääministeri Vanhasen ja kauppa- ja teollisuusministeri Pekkarisen myötävaikutuksella käynnistyneen hankkeen yleisenä tavoitteena on nostaa esille ammattikorkeakouluissa jo olevia hyviä konsepteja opiskelijoiden ja PK-yritysten yhteistyölle. Kilpailua rahoittaa Kauppa- ja teollisuusministeriön yrittäjyyden politiikkaohjelma. Tahtipuikkoa heiluttaa Lahden ammattikorkeakoulu.

Lisätietoja:
Helena Forsman
Puh. 044-708 0269
S-posti: helena.forsman@lamk.fi
www.tayskymppi.com.