Ajankohtaista

VAMKin uusi rehtori on Kati Komulainen

Julkaistu 2020-04-02 12:35:46 EEST.

Vaasan ammattikorkeakoulun rehtori/toimitusjohtajaksi on valittu johtaja, TtT Kati Komulainen. Hän aloittaa tehtävässään 4.5.2020.

Kati_Komulainen_www.jpg

Kati Komulainen (s. 1975) on suorittanut terveystieteiden tohtorin (pääaine hoitotiede) tutkinnon Tampereen yliopistossa. Hän on työskennellyt Laurea-ammattikorkeakoulussa vuodesta 2008 lähtien ja toimii tällä hetkellä Laurea-ammattikorkeakoulun koulutus- ja aluepalveluyksikön johtajana. Komulainen on kotoisin Kellokoskelta.

Vaasan ammattikorkeakoulun hallitus oli tyytyväinen hakijoiden tasoon ja kokemukseen, mutta Komulainen erottui silti joukosta.

–Hallituksen käsityksen mukaan Kati Komulainen erottui sillä, että hän on modernin ammattikorkeakoulutoiminnan ammattilainen, jolla on vahva kokemus tuloksellisesta johtamisesta ja kehittämisestä sekä esimiestyöstä ammattikorkeakoulumaailmassa. Myös hänen ajatuksensa Vaasan ammattikorkeakoulun kehittämisestä ja johtamisesta olivat hallituksen näkemyksen mukaiset, Vaasan ammattikorkeakoulun hallituksen puheenjohtaja Christina Knookala toteaa.