Ajankohtaista

Vamkin syyslukukausi alkaa kansainvälisesti

Vamkissa vietetään runsasohjelmaisia kansainvälisiä viikkoja syyslukukauden alkaessa. Tapahtumat tarjoavat henkilöstölle erinomaisen mahdollisuuden kansainväliselle verkostoitumiselle ja mahdollisille yhteisille projekteille sekä vapaamuotoiselle keskustelulle ulkomaalaisten kollegoiden kanssa. Myös opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua Vamkin ulkomaisten partnerikorkeakoulujen vierailevien opettajien luennoille.

Kansainvälisten tapahtumien rupeama alkaa 6.-7.9.2007 IT-alan workshopilla Ambient Intelligence and Embedded Systems. Kyseessä on Vaasassa käynnistyneen verkoston kuudes workshop, johon kuuluu partnereita mm. Belgiasta, Saksasta, Portugalista, Kreikasta ja Norjasta.

Viikko 37 on omistettu kokonaisuudessaan teemalle "International Week" 10.-12.9.2007, jolloin Vamkiin saapuu ulkomaisista partnerikorkeakouluista vierailevia opettajia muun muassa Belgiasta, Puolasta, Unkarista, Liettuasta ja Thaimaasta. Vieraat pitävät muutamia 1-2 tunnin mittaisia luentoja omasta aihepiiristään. Luennoille ovat niin oma henkilöstö kuin opiskelija tervetulleita.

Vieraskielistä opetuksesta oppijan ja kansainvälistymisen näkökulmasta lähestyvä seminaari "Foreign Language - Medium Studies in Tertiary Education" järjestetään 10.-11.9.2007. Seminaariin on tulossa osallistujia niin koti- kuin ulkomailta.

9.9.2007 järjestetään retki Vaasan saaristoon ja yhteinen illanvietto 10.9.2007 Työväen pursiseuralla Palosaaren merellisessä maisemassa.

Lisätietoja osoitteesta http://www.puv.fi/en/events. Sivustoa päivitetään jatkuvasti ja vahvistettu ohjelma on saatavilla elokuun puolella.