Ajankohtaista

Vamk toteuttaa yritysten tietotekniikkaa

Vaasan ammattikorkeakoulun IT Pajan opiskelijat voivat toteuttaa yritysten erilaiset ICT-tarpeet räätälöidysti. IT Paja tarjoaa opiskelija-voimin palveluita Pohjanmaan alueen pk-yrityksille

IT Pajan toiminnasta järjestetään tiedotustilaisuus
Palosaaren kampuksella, Wolffintie 30, Auditorio B106
Tiistaina 25.9 klo 13-15

Ohjelmassa kahvitarjoilua, toiminnan esittelyä sekä IT Pajan tai muiden projektien yhteistyöyritysten ja opiskelijoiden kokemuksia.

Ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 24.9. osoitteeseen mika.tamminen@puv.fi.

Tervetuloa!

________________________________________________________________


IT Paja pähkinänkuoressa

Vaasan ammattikorkeakoulun IT Paja -hanke mahdollistaa nyt Pohjanmaan pk-yrityksille erilaisten ICT-palveluiden toteuttamisen opiskelijavoimin. Oli sitten kyseessä yrityksen Internet-sivustojen pystyttäminen tai ajanmukaistaminen, yrityksen tietoturvan tilan kartoittaminen, asiakirjamallien luominen, tai erilaisiin medioihin tarkoitetun markkinointimateriaalin graafisen ulkoasun suunnittelu, IT Paja toteuttaa yritysten tarpeet oppimisprojekteina. Vaasan ammattikorkeakoulun tietojenkäsittelyn tradenomiopiskelijat tekevät työt projektiopintoina asiantuntevien opettajien ohjauksessa.

Tietotekniikka arkipäiväistyy ja yritysten toiminnot siirtyvät yhä enemmän tietotekniikan ja tietojenkäsittelyn varaan. IT Paja -hankkeen tavoite on toteuttaa tietojenkäsittelyn liittyvät toimeksiannot Pohjanmaan mikro- ja pieniyrityksille ja sillä tavalla vahvistaa yhteistyötä seudun yrittäjien ja Vaasan ammattikorkeakoulun tietojenkäsittelyn osaston välillä. Lisäksi IT Paja -hanke mahdollistaa hyvinvointia ja kilpailukykyä auttamalla yrityksiä käyttämään informaatioteknologiaa oikealla tavalla omassa toiminnassaan. Tärkeimpänä Vaasan ammattikorkeakoulun tavoitteena on laajentaa ja syventää yhteistyötä Pohjanmaan pk-yritysten kanssa. Vaasan ammattikorkeakoulun pitkän tähtäyksen tavoite on kehittää opetusmenetelmiä, ja integroida tämä työprosessi opintoihin. IT Paja -hanke on TE-keskuksen rahoittama.

Lisätietoa:

Projektipäällikkö Mika Tamminen, tel. 040 835 1546, s-posti mika.tamminen@puv.fi
Projektikoordinattori Camilla Stenbäck, tel. 050 400 6840, s-posti camilla.stenback@puv.fi
Internet: http://www.openitlab.fi/itpaja