Ajankohtaista

Vamok hakee opiskelijajäseniä Vamkin opintotukilautakuntaan

Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta VAMOK hakee kuutta opiskelijajäsentä (3 varsinaista jäsentä ja näille varajäsenet) Vaasan ammattikorkeakoulun opintotukilautakuntaan. Yhden opiskelijan tulee olla tek­nii­kan- ja liikenteen alan opiskelija, toisen tulee olla sosiaali- ja terveysalan opiskelija ja kolmannen opiskelijan tulee olla liiketalouden ja matkailun alalta. Myös va­lit­ta­van varajäsenen on opiskeltava samaa alaa kuin varsinaisen jäsenen.

Opintotulilautakunnan tehtävistä säädetään Vaasan ammattikorkeakoulun opintotukilautakunnan ohjesäännön 4 §:ssä seuraavasti:
"Opintotukilautakunnan tehtävänä on opiskelijoiden edistymisen seuranta opin­to­tukilain 5 b § ja opintotukiasetuksen 4 § mukaisesti sekä kesäaikana har­joi­tet­ta­vien opintojen ja ulkomailla harjoitettavien opintojen opintotukeen oi­keut­ta­van riittävän laajuuden määritteleminen.
Opintotukilautakunnan tehtävänä on antaa lausuntoja Kansaneläkelaitokselle edel­lä mainituista asioista oma-aloitteisesti tai Kansaneläkelaitoksen tai opis­ke­li­jan pyynnöstä."

Valittavien opiskelijajäsenten toimikausi alkaa 1.8.2007 ja kestää 31.7.2009 saakka. Opintotuki­lau­ta­­kun­nan kokouksista maksetaan kokouspalkkio.
VAMOK pyytää kirjalliset, Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan edustajistolle osoitetut, ha­­kemukset 13.04.2007 klo 12 mennessä osoitteeseen:
Vaasan ammattikorkeakoulun opis­ke­li­ja­kun­ta VAMOK, Raastuvankatu 31, 65100 VAASA tai
sähköpostitse osoitteeseen paasihteeri@vamok.fi.