Ajankohtaista

Vi söker en koordinator för vårt kvalitetsprojekt

Vi erbjuder arbetsuppgifter för en person som tagit examen vid Vasa yrkeshögskola eller som befinner sig i slutskedet av sina studier. Arbetet går ut på att koordinera och främja kvalitetsprojektet som berör våra studerande.

Projektet är en del av kvalitetsauditeringen av vår verksamhet som utförs vid VYH våren 2008 på uppdrag av Rådet för utveckling av högskolorna. Din uppgift är att motivera våra studenter att delta i ett "kvalitetsutvecklingstalko". Du kan således inspirera studenterna och få fram deras perspektiv på helhetsutvecklingen av vår verksamhet.

Vi erbjuder dig intressanta och mångsidiga uppgifter genom vilka du kan utnyttja din presentations-, organisations- och samarbetsförmåga. Dessutom kommer du att bereda olika ärenden skriftligt samt skriva reklam- och informationstexter. Vi förutsätter att du behärskar finska flytande och vi värdesätter kunskaper i svenska.

Arbetet är tidsbundet från 26.2.-12.9.2007. Projektkoordinatorn arbetar inom förvaltningsenheten under ledning av kvalitetschefen. Kvalitetschef Tarja Kettunen ger ytterligare information om arbetet och kan kontaktas på telefon 06-326 3253 på fredag 9.2. kl  10-12, på måndag 12.2. kl 14-16 eller e-post tarja.kettunen@puv.fi

Vi ber dig fylla i en elektronisk ansökningsblankett senast 12.2.2007 kl 16 på följande adress: www.puv.fi/laatukoordinaattori