ABB vahvistaa yhteistyötään VAMKin kanssa

ABB vahvistaa yhteistyötään VAMKin kanssa

ABB on allekirjoittanut avainkumppanuussopimuksen Vaasan ammattikorkeakoulun kanssa. Avainkumppanuus mahdollistaa systemaattisen ja tuloksellisen yhteistyön.

Vaasan ammattikorkeakoulu ja sähköistämiseen ja automaatioon erikoistunut teknologiayhtiö ABB ovat allekirjoittaneet tiiviin avainkumppanuussopimuksen 23.2.2024. Yhteistyön keskeisenä tavoitteena on tiivistää pitkäaikaista yhteistyötä ja kehittää räätälöityjä urapolkuja tulevaisuuden tekijöille. Yhteistyösopimuksen allekirjoittivat ABB:ltä Tero Talvitie, Vice President, Smart Power Finland ja Maria Pasanen, Employer Branding Country Manager sekä Vaasan ammattikorkeakoulun va. rehtori, toimitusjohtaja ja tekniikan yksikön johtaja Ville Isoherranen.

”ABB:lla on pitkä ja menestyksekäs yhteistyö VAMKin kanssa entuudestaan. Avainkumppanuus mahdollistaa vielä syvällisemmän tutkimuksen, osaamisen sekä yhteistyön räätälöinnin teollisuutemme tarpeisiin niin liiketalouden kuin tekniikan aloilla. Uskon vakaasti, että avainkumppanuusmallin tulokset tulevat olemaan erinomaisia”, kertoo Talvitie.

”Vaasan ammattikorkeakoulu on meille erittäin tärkeä yhteistyökoulu esimerkiksi opiskelijarekrytoinnin, projekti- ja kurssitoiminnan sekä osaamisen kehittämisen näkökulmasta. Olemmekin tehneet jo pitkään tuloksellista ja monipuolista yhteistyötä VAMKin kanssa ja avainkumppanuusmallin myötä uskomme, että voimme tiivistää ja kehittää yhteistyötä entisestään”, sanoo Pasanen.
”ABB on ollut Vaasan ammattikorkeakoululle keskeinen kumppani jo erittäin pitkään. Nyt viemme yhteistyötämme eteenpäin ja haluamme olla visiomme mukaisesti osaamisen tärkein kumppani myös jatkossa. Odotan erityisesti TKI-yhteistyömme laajentuvan entisestään”, toteaa Isoherranen.

”Odotan tulevaa yhteistyötä innolla. Minua ilahduttaa miten hienosti yhteistyömme on otettu työn alle ABB:n koko organisaatiossa”, iloitsee Jenna Puska, VAMKin palveluliiketoiminnan päällikkö.

Avainkumppanuusmalli

Vaasan ammattikorkeakoulu tarjoaa yrityksille ja yhteisöille erinomaisen mahdollisuuden kehittää liiketoimintaansa kestävästi ja vastuullisesti, houkutella alan parhaita osaajia ja osallistua huippuluokan tutkimus-, kehittämis- ja innovaatioprojekteihin. Vastikkeellisella avainkumppanuudella yritys saa systemaattisen ja tuloksellisen yhteistyön, joka rakentuu vuosittaisen yhteistyösopimuksen varaan. Tämä yhteistyö on suunniteltu tukemaan yritysten ja organisaatioiden kasvua ja varmistamaan, että niiden käytössä on huomisen osaava työvoima.

Lue lisää avainkumppanuusmallista

Tunnisteet

avainkumppanuuspalveluliiketoimintaABByritysyhteistyö