Hakeminen

Hakeminen ja hakuajat

Vaasan ammattikorkeakoulun kaikkiin suomenkielisiin koulutuksiin haetaan Opintopolku-palvelussa. Englanninkielisiin koulutuksiin haetaan osoitteessa studyinfo.fi. Myös avoimen ammattikorkeakouluopintojen perusteella hakevat ja siirtohaussa hakevat täyttävät hakulomakkeen Opintopolussa.

Opintopolku

Suomalaiset korkeakoulututkintojen tiedot löytyvät Opintopolusta. Opintopolku sisältää tietoa mm. koulutuksen tavoitteista, sisällöistä, uramahdollisuuksista ja koulutukseen hakemisesta. Hakulomakkeet täytetään sähköisesti Opintopolussa, paperihakulomakkeen voi saada vain erikseen tilaamalla korkeakoulujen hakijapalveluista.

Voit etsiä Vaasan ammattikorkeakoulun koulutuksia Opintopolusta yhdistämällä hakusanoiksi
”Vaasan ammattikorkeakoulu” sekä koulutusalan nimi, esim. ”tekniikka” tai tutkinnon nimi, esim. ”insinööri AMK” tai ”sairaanhoitaja”.

Opintopolun hakuohjeet

Webversio fiiliskuvat 45

Vaasaan on helppo ihastua

Juna vie Vaasaan Helsingistä reilussa kolmessa tunnissa. Vuokrataso on puolet alhaisempi kuin pääkaupunkiseudulla, fillarilla pääset joka paikkaan ja opiskelijoita on Vaasassa yli 14 000. Miksi siis et valitsisi Vaasaa, helppoa onnellisten ihmisten opiskelijakaupunkia?

Lue lisää millaista Vaasassa on opiskella

Ota yhteyttä

Juha ja hannaleena

Vaasan ammattikorkeakoulu
Hakijapalvelut
Wolffintie 30, 65200 Vaasa
020 766 3300 (vaihde)
hakijapalvelut@vamk.fi

Hanna-Leena Raja-aho
Asiantuntija
040 721 4943
hanna-leena.raja-aho@vamk.fi

Juha Vierola
Opiskelijapalveluiden päällikkö
040 773 8119
juha.vierola@vamk.fi