Tietoa VAMKista

Avoin, sympaattinen edelläkävijä – Vaasan ammattikorkeakoulu

Sijaintimme globaalien yritysten keskellä, yritteliäällä Pohjanmaalla, takaa meille paalupaikan muuttuvan maailman haasteisiin. Kuuntelemme herkällä korvalla yrityselämää ja sen tarpeita niin osaajien kuin henkilöstönkin kouluttautumisenkin suhteen. Olemme ketterän kokoinen amk ja kuuluisa hyvästä yhteishengestämme.

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3700 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Cropped web vamk 2021 kasper dalkarl 27.jpg

Vuosikertomus 2023 – Opiskelijakokemuksen kehittäminen keskiöön

Uusi vuosikertomuksemme on nyt julkaistu. Vuosi 2023 oli palveluliiketoiminnan ja yritysyhteistyön kehittämisen teemavuosi, jonka lisäksi juhlittiin Muotoilukeskus MUOVAn 35-vuotista taivalta.

Tutustu vuosikertomukseemme

Web vamk 2021 kasper dalkarl 58

Kansainvälisyys

Kansainvälisyys on ollut osa VAMKia jo alusta lähtien. Vaasan alue on Suomen vahvimpia vientialueita (12% koko Suomen teollisuuden viennistä) ja kysyntä kansainvälistä yrityselämää ymmärtäville ihmisille on suurta. VAMKin tavoitteena on kouluttaa alueen työelämälle kansainvälisiä osaajia. Opiskelijoillamme on valmistuttuaan kansainvälistä kokemusta, jota vientipainoitteinen työelämä vaatii.

Tutustu lisää

dsc8461

Tule osaksi osaamistamme

VAMK on 3400 opiskelijan kansainvälinen, yhteisöllisyydestään kuulu sympaattinen ammattikorkeakoulu. Tavoitteemme on saada parhaat työnantajat ja tulevaisuuden ammattilaiset kohtaamaan toisensa.

Katso avoimet työpaikat