Opinto-ohjaajille

Vamk yhteishaku 2023

Vierailu koulullanne tai esittely VAMKissa

Opinto-ohjaajat ovat tärkeässä roolissa nuoren apuna hänen miettiessään tulevaa opiskelualaa- ja paikkaansa. Olemme tänne koonneet tietoa VAMKin koulutustarjonnasta, hakemisesta, kouluvierailuista ja tapahtumista. Keskitämme esittelyt pääsääntöisesti syyskuusta maaliskuulle, jolloin opiskelijamme ovat parhaiten saatavilla.

  • VAMKin energiset opiskelijamarkkinoijat tulevat esittelyvierailulle koulullesi tai pitävät esityksen etänä. Toivomuksienne mukaan.
  • Olet myös tervetullut oppilaidesi kanssa vierailemaan VAMKissa paikan päällä. (yhteydenotot s-postitse)

Varaa esittely koulullesi

Lisätietoja saat vierailuista:

Eva Sundell, Asiantuntija, markkinointi (eva.sundell@vamk.fi, +358 207 663 486)

Ajankohtaisista hakuasioista tiedotamme

  • Haku-sivustoltamme
  • Voit kääntyä myös hakijapalveluidemme puoleen
    hakijapalvelut@vamk.fi, puh. 020 766 3300 (vaihde)

Hakusivuiltamme löytyy kattavat tiedot koulutustarjonnastamme

AMK-tutkinnot

AMK-tutkinnot

AMK-tutkintoon kuuluvat opinnot antavat opiskelijalle laajat yleistiedot ja taidot sekä teoreettisen taustan asiantuntijan roolissa työskentelyyn. AMK-tutkinnot vastaavat yliopistossa suoritettuja kandidaatin tutkintoja ja antavat saman pätevyyden kuin ne.

Avoin AMK

Avoin AMK

Ilmoittautuminen kesän koulutuksiin alkaa 31.3.2023! Haluatko kehittää työelämässä tarvitsemaasi osaamista, lisätä yleissivistystäsi tai suunnitteletko hakeutuvasi meille tutkinto-opiskelijaksi? Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voit osallistua iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.